Ολυμπιακός: Αυτό είναι το μεταγραφικό πλάνο του Μάρτινς! Σαρωτικές αλλαγές

ολυμπιακός-αυτό-είναι-το-μεταγραφικό-686591

Εντελώς διαφορετικός αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός στη νέα αγωνιστική περίοδο. Έπειτα από μία τραγική χρονιά, οι «ερυθρόλευκοι» θα προχωρήσουν σε ριζικές αλλαγές, με στόχο να επιστρέψουν στον δρόμο των επιτυχιών.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, «Κόκκινος Πρωταθλητής», η ομάδα του Πέδρο Μάρτινς θα πάει για 15+5 προσθήκες. Θα κινηθεί, δηλαδή, για την απόκτηση 15 παικτών και την επιστροφή κάποιων που είχαν δοθεί δανεικοί. Διψήφιος θα είναι, φυσικά, κι ο αριθμός των παικτών που θα αποχωρήσουν από το «ερυθρόλευκο» ρόστερ.

Ο Προτό δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό, ο οποίος θα κινηθεί για δύο τερματοφύλακες. Ο ένας είναι ο νεαρός Στεργιάκης κι ο άλλος ο Γιαννιώτης, ο οποίος έκανε εντυπωσιακή σεζόν με τη φανέλα του Ατρομήτου. Οι Πειραιώτες θα πάνε για δύο δεξιά μπακ, έναν ξένο για βασικό συν τον Μασούρα της ΑΕΛ ή τον Ιγκόρ, ενώ θα κινηθούν για έναν αριστερό μπακ, ο οποίος θα είναι μάλλον ο Τσιμίκας που αγωνίστηκε φέτος δανεικός στη Βίλεμ. Όσον αφορά το κέντρο της άμυνας, ο Ολυμπιακός θα πάρει δύο παίκτες, ο ένας θα είναι ξένος κι άλλος ένας εκ των Ρισβάνη και Γούτα.

Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, ο Ολυμπιακός θέλει δύο αμυντικούς μέσους, έναν ξένο και τον Σιώπη, ο οποίος θα επιστρέψει από τον Πανιώνιο και δύο οκτάρια, ένα ξένο και τον Καμαρά από την Αζάξιο. Εάν αποχωρήσει ο Φορτούνης, οι Πειραιώτες θα κινηθούν και για ένα οργανωτή, ενώ για τις θέσεις των εξτρέμ, οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν τρεις παίκτες, δύο ξένους κι έναν Έλληνα.

Όσον αφορά την κορυφή της επίθεσης, ο Ολυμπιακός θα πάει για τρεις φορ. Οι δύο από αυτούς θα είναι ξένοι ή ένας αν παραμείνει ο Ανσαριφάρντ, ενώ ο τρίτος θα είναι Έλληνας και δεν είναι άλλος από τον Μάνο του ΟΦΗ.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook