Ολιγοήμερη απόδραση; Tips για το φτιάξιμο βαλίτσας!

ολιγοήμερη-απόδραση-tips-για-το-φτιάξιμο-236611

valitsesΚάποιοι τυχεροί θα ξεκλέψουν έστω και λίγες ημέρες για ένα κοντινό ταξιδάκι. Αν ανήκετε και εσείς σε αυτούς, δεν έχετε παρά να αρχίσετε να φτιάχνετε μια μικρή βαλίτσα που να περιέχει τα απολύτως απαραίτητα (και μόνο). Βέβαια, οι περισσότερες γυναίκες δυσκολεύονται να περιοριστούν σε λίγα πράγματα που όντως θα χρειαστούν για την ολιγοήμερη απόδρασή τους. Αποτέλεσμα; Κουβαλάνε τεράστιες βαλίτσες για 2 μέρες. Παρακάτω θα δείτε tips που θα σας βοηθήσουν να μην… παραγεμίσετε το σάκο σας…

1.Μην σκέφτεστε με “looks”, αλλά με «αριθμό κομματιών»: Αν τα ρούχα σας μπορούν να πετύχουν mix & match, μπορείτε να τα φορέσετε παραπάνω από μία φορά χωρίς να φανεί ότι έχετε το ίδιο outfit.

2.Δημιουργήστε μία pattern «ιστορία» με βοηθούς τα χρώματα: Αν ξέρετε δηλαδή, ότι θα κινηθείτε σε χακί και μπεζ λόγου χάριν αποχρώσεις, πάρτε ρούχα μόνο σε αυτά τα χρώματα και όχι άλλα που ούτως ή άλλως δεν θα φορέσετε.

3.Περιορίστε τα αξεσουάρ σας, όσο λιγότερα τόσο καλύτερα: Κι εννοούμε τα παπούτσια, κοσμήματα, τις τσάντες. Είναι μεγάλα, καταλαμβάνουν χώρο και σίγουρα δεν θα τα φορέσετε όλα. Πάρτε μαζί σας τα πιο ευκολοσυνδύαστα και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπη στα περισσότερα looks σας.

4.Σκεφτείτε από πριν το outfit με το οποίο θα ταξιδέψετε: Η άνεση είναι σίγουρα το πιο βασικό κριτήριο. Γι αυτό επιλέξτε το αγαπημένο τζιν παντελόνι, το διαχρονικό ριγέ μπλουζάκι σας, ένα ζευγάρι βολικά flat παπούτσια και ρίξτε ένα φουλάρι στη τσάντα για κάθε ενδεχόμενο ξαφνικής ψυχρούλας.

5.«Συνεργαστείτε» με τους φίλους σας για να μην πάρετε πολλές φορές πράγματα τα οποία μπορείτε να μοιραστείτε, όπως τλόγου χάριν το σεσουάρ μαλλιών, το αφρόλουτρο ή την οδοντόπαστα.

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook