Οκτώ αμήχανες στιγμές κατά το σεξ και πώς να τις… γλιτώσεις!

οκτώ-αμήχανες-στιγμές-κατά-το-σεξ-και-π-230162

zeygari6Σου αρέσει, του αρέσεις και κάνετε σεξ. Μπορεί σύντομα να τα φτιάξετε ή μόλις τα φτιάξατε. Είστε ακόμα προσεχτικοί στη διάρκεια του σεξ, θέλετε όλα να είναι τέλεια. Να που, όμως, σου ξέφυγε κάτι που δεν έπρεπε…

Ποια μπορεί να είναι αυτά;

  • Το να πεις κάτι που δεν έπρεπε: Το να αποκαλέσεις τον σύντροφό σου με λάθος όνομα ή το όνομα κάποιου πρώην, είναι μια τέτοια. Το να θυμηθείς, επίσης, εκείνη την ώρα ότι δεν έχεις πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ, μια (άκυρη) άλλη. Φρόντισε, λοιπόν, να χαλαρώσεις και να έχεις καθαρίσει το μυαλό σου από κάθε σκέψη πριν κάνεις sex.
  • To να αποκοιμηθείς: Αν είσαι κουρασμένη, πραγματικά είναι πολύ πιο ειλικρινές να του το πεις και να πέσεις για ύπνο.
  • Το να σας πιάσει κάποιος γνωστός στα… πράσα: Μπορεί να είναι η μαμά του ή μαμά σου που έχουν κλειδί και μπαίνουν ότι ώρα να είναι στο σπίτι. Μπορεί απλά να είναι ο συγκάτοικος. ΟΚ, συμβαίνουν αυτά. Βάλε το καλύτερό σου χαμόγελο, μάζεψε τα ρουχαλάκια σου και πήγαινε στο μπάνιο να ντυθείς σιγά- σιγά. Και φρόντισε να πάρεις εκείνο το κλειδί από τη μαμά σου…
  • Το να… αεριστείς: Προφανώς, δεν είναι πάντα εύκολο να το ελέγξεις, αλλά αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσέξεις τι θα φας όταν ξέρεις ότι θα κάνεις sex. Απέφυγε τα λιπαρά και καυτερά φαγητά, 6 ώρες τουλάχιστον πριν. Τόσο το στομάχι σου, όσο και ο σύντροφός σου θα σ’ ευχαριστούν γι’ αυτό.
  • Η κακή αναπνοή: Κάποιες μυρωδιές είναι πιο επίμονες απ’ άλλες (π.χ. αυτή του σκόρδου ή του κρεμμυδιού). Αν δεν έχεις φροντίσει να βουρτσίσει το στόμα σου πριν ή να έχεις μασήσει μια τσίχλα, τουλάχιστον φρόντισε να μη έχεις φάει νωρίτερα κάτι που θα σου κοστίσει ένα καλό φιλί!
  • Ξέχασες να ξυριστείς: Το φόρεμά σου είναι τέλειο, τα εσώρουχά σου το ίδιο, τα μαλλιά σου στην τρίχα, το βάψιμο σου στην εντέλεια! Αλλά κάτι ξέχασες μέσα σ’ όλο αυτό τον πανικό… τα πόδια σου! Πιθανά, να μην το παρατηρήσει ή να μην τον ενοχλεί, αλλά σίγουρα είναι αντιαισθητικό και ενοχλεί εσένα. Βάλε μια υπενθύμιση ή κάνε ένα post ότι πρέπει να ξυριστείς πριν το ραντεβού σου.
  • Ξέχασες να βγάλεις τον κορσέ σου ή το παραέκανες με το push- up σουτιέν σου: Ναι, τα βάζεις για να δείχνει ωραίο το σώμα σου, να μαζεύει παχάκια και να… γεμίζει το μπούστο σου. Αλλά ξεχνάς κάτι, στο κρεβάτι τα ρούχα βγαίνουν και θέλοντας και μη θα την δει τη γυμνή αλήθεια. Αν δεν θες να εκτεθείς, απλά μπες στην τουαλέτα και αφαίρεσε τα «ενοχοποιητικά» στοιχεία πριν τα ανακαλύψει!
  • Χτυπά το τηλέφωνο: Εκτός αν είναι κάτι επείγον, δεν σηκώνουμε το τηλέφωνο και δεν απαντάμε σε κλήσεις. Μη σου πω ότι το έχουμε και στο αθόρυβο.

Πηγή: joytv

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook