Οκτάχρονος πέφτει πάνω σε αυτοκίνητο εν κινήσει και δεν παθαίνει τίποτα | Video

οκτάχρονος-πέφτει-πάνω-σε-αυτοκίνητο-419309

Την τύχη με το μέρος του είχε ένας οκτάχρονος ο οποίος πετάχτηκε ξαφνικά στο δρόμο και βρέθηκε πάνω σε ένα αυτοκίνητο εν κινήσει.

Το περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του αυτοκινήτου με τον οδηγό να μένει σοκαρισμένος. Το νεαρό αγόρι πετάγεται ξαφνικά στο δρόμο και πέφτει πάνω στο όχημα που δεν προλαβαίνει να αντιδράσει. Όχι όμως μόνο δεν τραυματίζεται αλλά αφού πέφτει στο δρόμο από τη σύγκρουση, σηκώνεται και αρχίζει να τρέχει.

Τελικά, σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail, το αγοράκι είχε υποστεί μόνο μώλωπες και δεν τραυματίστηκε περισσότερο. Το περιστατικό έγινε κοντά σε ένα σχολείο στο Μάντσεστερ και το ευτύχημα είναι ότι ο οδηγός δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Συγκεκριμένα το αυτοκίνητο κινούταν με περίπου 35 χιλιόμετρα την ώρα. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα αν είχε αυξήσει την ταχύτητα κατά 15 χιλιόμετρα, ο κίνδυνος να τραυματίσει θανάσιμα το παιδί θα ήταν πενταπλάσιος.

Το βίντεο με το περιστατικό που συνέβη τον Ιούνιο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με σκοπό για να τονίσει τους κινδύνους που υπάρχουν όταν κάποιος δεν προσέχει πριν διασχίσει έναν δρόμο. Ένας εκπρόσωπος της εταιρείας με τις κάμερες ασφαλείας στα αυτοκίνητα, η οποία κυκλοφόρησε το βίντεο ανέφερε: «Ελπίζουμε ότι με τη δημοσίευση αυτού του υλικού θα ενθαρρύνουμε τους οδηγούς να επιβραδύνουν όταν κινούνται κοντά σε σχολεία, αλλά και θα θυμίσουμε στους γονείς και στα παιδιά τους να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί όταν πηγαίνουν προς και από το σχολείο. Αυτό το αγόρι στο βίντεο ήταν πολύ τυχερό που δεν τραυματίστηκε σε αυτή την περίπτωση».

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook