Οι 4 τροφές που θα εκτινάξουν τη λίμπιντο στα ουράνια

οι-4-τροφές-που-θα-εκτινάξουν-τη-λίμπιντ-0

Αν δεν σου αρέσουν τα θαλασσινά και προτιμάς να καταναλώνεις λαχανικά, δες εδώ έναν ακόμα λόγο για να τα τρως και να περνάς από την κουζίνα στο… κρεβάτι, με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη!

Ξέρεις ήδη ότι τα λαχανικά κάνουν καλό στην υγεία και στη γραμμή σου. Γνώριζες όμως πόσο καλό κάνουν και στη λίμπιντό σου; Ναι, αυξάνουν την σεξουαλική όρεξη, όσο περίεργο κι αν σου ακούγεται.

Τα φρέσκα, οργανικά λαχανικά είναι πλούσια σε φυτοθρεπτικά συστατικά και υψηλά επίπεδα στοιχείων που καταπολεμούν τις φλεγμονές, όπως οι πολυφαινόλες και μια πληθώρα βιταμινών. Ας δούμε αναλυτικά ποιες είναι αυτές οι super sexy τροφές που θα βελτιώσουν τη σεξουαλική μας ζωή:

Ρόκα: Χρησιμοποιείται από τον 1ο αιώνα ως βοήθημα στη σεξουαλική διέγερση και περιέχει αντιοξειδωτικά που μπλοκάρουν τις περιβαλλοντικές προσμείξεις οι οποίες πιστεύεται ότι επιδρούν αρνητικά στη λίμπιντο.

Σπαράγγια: Οι Γάλλοι έχουν το έθιμο να τρώνε σπαράγγια τρεις φορές τη μέρα πριν από την πρώτη βραδιά του γάμου έτσι ώστε να αυξήσουν την σεξουαλική τους όρεξη. Οι έρευνες έχουν δείξει ότι τα σπαράγγια κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους καθώς περιέχουν ποτάσιο που αυξάνει την ενέργεια, καθαρίζει τα πνευμόνια και την ουροδόχο κύστη. Το ασπαρτικό οξύ που επίσης περιέχουν λέγεται ότι ουδετεροποιεί την αμμωνία στο σώμα, που μπορεί να οδηγήσει στην έλλειψη σεξουαλικής επιθυμίας, όπως η κούραση.

Αβοκάντο: Πλούσιο σε υγιεινά λιπαρά, βοηθά στο να διατηρείται η λειτουργία της καρδιάς σε φυσιολογικά επίπεδα που σημαίνει ότι το αίμα ρέει προς όλα τα σωστά μέρη. Βλέπεις, η υγεία της καρδιάς είναι πολύ σημαντική για να έχουμε μια καλή σεξουαλική ζωή.

Πιπεριές: Έχουν καψαϊνη, που είναι γνωστή για την απελευθέρωση των ενδορφινών οι οποίες μοιάζουν σαν φυσικά παυσίπονα. Επίσης αυξάνουν τους παλμούς της καρδιάς μαζί με τη ροή του αίματος και του οξυγόνου, βοηθώντας μας να είμαστε πιο ενεργοί στο σεξ.

Πηγή: faysbook.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook