Οι 4 πιο συχνοί λόγοι που ο άντρας θέλει να χωρίσει τη σύντροφό του

οι-4-πιο-συχνοί-λόγοι-που-ο-άντρας-θέλει-283445

Αν και κάθε χωρισμός συμβαίνει με διαφορετικό τρόπο, οι περισσότεροι άντρες τείνουν να χωρίζουν για τους ίδιους ακριβώς λόγους. Διάβασε τους 4 πιο συχνούς λόγους που οι άντρες απομακρύνονται από τη σύντροφό τους.

1. Οι γυναίκες δεν ακούνε πραγματικά

Τυπικό αντρικό παράπονο. Όταν ο σύντροφος σου έχει κάτι να πει άκουσέ τον. Μπορεί να μην έχει πάντα δίκαιο, αλλά έχει την ανάγκη η γνώμη τος να ακούγεται και να εκτιμάται. Ο άντρας θα προτιμήσει να είναι με μια γυναίκα που τον θαυμάζει για όσα λέει και πιστεύει παρά με κάποια που συνεχώς κριτικάρει τις απόψεις του.

2. Η ανεξαρτησία σου είναι υπέροχη μέχρι έναν βαθμό

Σκέψου κάτι πολύ απλό. Αν δείξεις στον σύντροφό σου πως μπορείς να κάνεις τα πάντα μόνη σου τότε γιατί να πιστέψει ότι πραγματικά τον χρειάζεσαι; Πες το αντρικός εγωισμός, πες το αντρική ανασφάλεια, αλλά τα αγόρια θέλουν να ξέρουν πως είναι εκεί για σένα όχι μόνο για το σεξ!

3. Δεν έχεις τίποτα καλό να πεις;

Μπορεί να κάνει διάφορα λάθη που σε εκνευρίζουν, αλλά δεν έχει και πολλά θετικά; Γιατί επιλέγεις μονίμως να ασχολείσαι με τα αρνητικά του; Κανένας δεν αντέχει τη συνεχή κριτική και οι άντρες το μόνο που θέλουν από εμάς είναι να μην τους γκρινιάζεις μονίμως. Δεν είναι τόσο δύσκολο!

4. Μην κολλάς στο παρελθόν

Όλοι έχουμε κάνει λάθη. Το μυστικό είναι να μάθουμε από αυτά και όχι να ζούμε με αυτά. Αν ο σύντροφός σου έκανε κάποιο λάθη στη σχέση σας και έχεις συμφωνήσει να τον συγχωρήσεις κάνε το. Μην τα αναφέρεις σε κάθε ευκαιρία και του χτυπάς τα λάθη του ξανά και ξανά. Πολύ σύντομα θα σε βάλει και εκείνος στο παρελθόν του ως ακόμη ένα λάθος του!

Queen.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook