Οι Χανιώτισσες πρωταθλήτριες του Καλαμαριδη τίμησαν την Ελλάδα μέσα στην Κωνσταντινούπολη | Video

οι-χανιώτισσες-πρωταθλήτριες-του-καλ-721340

Εντυπωσιακές επιδόσεις, πανελλήνιο ρεκόρ και μετάλλιο είναι η συγκομιδή των δυο αθλητριών του ΝΟΧ με προπονητή τον Ηλία Καλαμαρίδη

Η 14χρονη Χανιώτισσα πρωταθλήτρια Χριστιάνα Σκυλουράκη στην παρθενική της συμμετοχή στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, αναδείχτηκε στην 5η θέση στα 1500μ. επιφάνεια με επίδοση 13.49.61, η οποία αποτελεί όχι μόνο πανελλήνιο ρεκόρ σε διπλή κατηγορία, αυτές των Κορασίδων και Νεανίδων, αλλά είναι και ο δεύτερος καλύτερος χρόνος όλων των εποχών σε όλες τις κατηγορίες, μεταξύ άλλων και Γυναικών που έχει πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα!

Συγκεκριμένα, ο χρόνος της Σκυλουράκη είναι αμέσως μετά το 13:40.85 το οποίο είχε σημειώσει η Ευανθία Γεωργίου στις 12 Μαΐου 2006 στο πλαίσιο του πανελλήνιου πρωταθλήματος Ανδρών/Γυναικών, που είναι μάλιστα πανευρωπαϊκό ρεκόρ.

Ακόμη, απόδειξη για το πόσο σημαντική είναι αυτή η επίδοση για την Σκυλουράκη, ο χρόνος αυτός θεωρείται ο καλύτερος παγκοσμίως που έχει σημειωθεί στην ιστορία του αθλήματος από 14χρονη κολυμβήτρια!Επίσης η Ευαγγελία Ριτζάκη βρέθηκε μαζί με τη μεικτή σκυτάλη 4×50μ. επιφάνεια στην 6η θέση, σε μια σημαντική διάκριση για την Εθνική μας ομάδα. Συγκεκριμένα, την κούρσα αποτέλεσαν οι Μποτσίν, Ριτζάκη, Ακριτίδου και Βαλαλάς, με το χρόνο των αθλητών μας να είναι 1.11.94, χρόνος που αποτελεί νέο πανελλήνιο ρεκόρ.

Δείτε το βίντεο από την απονομή 4 x 200 που συμμετέχουν οι δύο Χανιώτισσες αθλήτριες Ριτζάκη και Σκυλουράκη όπου κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο.

Να σημειωθεί ότι παρών στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης είναι ο Ηλίας Καλαμαρίδης ο οποίος βρίσκεται δίπλα στις δύο Χανιώτισσες πρωταθλήτριες.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook