Οι Χανιώτες στη Σουηδία | Photos από την πρώτη μέρα της μεγάλης τουριστικής έκθεσης

οι-χανιώτες-στη-σουηδία-photos-από-την-πρώτ-214642

grek6

Χανιώτικη… απόβαση από σήμερα και για το επόμενο τριήμερο στη Σουηδία, όπου πραγματοποιείται για δεύτερη χρόνια η έκθεση “Greekland Panorama” με έντονο άρωμα Κρήτης.

grek11 grek8 grek7

Ήλιος, θάλασσα, γαστρονομία, πολιτισμός, ιστορία αλλά και νυχτερινή ζωή, καλοπέραση και διασκέδαση συνθέτουν το «τουριστικό πακέτο» των Χανίων που λατρεύουν οι Σκανδιναβοί.

ekthesi_souidia2

Σήμερα η έκθεση άνοιξε με b2b συναντήσεις, με μεγάλη συμμετοχή πρακτόρων και εκθετών, στήθηκαν τα περίπτερα ενώ αύριο και μεθαύριο αναμένονται περισσότεροι από 7 χιλιάδες επισκέπτες.

grek5 grek4 grek3 grek2 grek1

Το περίπτερο της Κρήτης καταλαμβάνει περισσότερα από 300 τμ και σε αυτό συμμετέχουν Εκπρόσωποι της Περιφέρειας και των Δήμων, η Ένωση Ξενοδόχων των Χανίων και πολλοί φορείς του τουρισμού αλλά και ιδιώτες επιχειρηματίες. Ξεχωριστή και η παρουσία του Δήμου Πλατανιά που είναι και η «ναυαρχίδα» του τουρισμού για το νομό.ekthesi_souidia1

Τις πολύ θετικές εντυπώσεις της από την πρώτη ημέρα, μετέφερε στο zarpa.gr, η Γεωργία Κωστούρου, υπεύθυνη επικοινωνίας του Chania Entertainment Group που συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο με παράλληλα events, καθώς θα δώσει τα απογεύματα του Σαββατοκύριακο θα δώσει ρυθμό σε όλη την έκθεση ο πασίγνωστος dj Βασίλης Τσιλιχρήστος.

 

 

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook