Οι Χανιώτες «κλέβουν» τις εντυπώσεις στην τουριστική έκθεση της Σουηδίας | Photos

οι-χανιώτες-κλέβουν-τις-εντυπώσεις-214897

ekthesi souidia 3«Κλέβουν» την παράσταση οι Χανιώτες στην έκθεση “Greekland Panorama” που  πραγματοποιείται για δεύτερη χρονιά στη Σουηδία.

ekthesi souidia 1Στην έκθεση η οποία ξεκίνησε χθες και συνεχίζεται με αυξημένη επισκεψιμότητα και σήμερα, τις εντυπώσεις κλέβει η Κρήτη με ένα περίπτερο που προσελκύει την πλειοψηφία των ενδιαφερόμενων.

ekthesi souidia 5Φυσικά δεν πάει πίσω και το περίπτερο του δήμου Πλατανιά, μιας περιοχής που τα τελευταία χρόνια είναι ο κορυφαίος προορισμός για τους επισκέπτες από τις Σκανδιναβικές χώρες.

Ανάμεσα στους Χανιώτες φέτος συμμετέχει και το Chania Entertainment Group του Γιώργου Κανατάκη, το οποίο εκπροσωπεί τα καταστήματα Villa Club, Costa Costa και Playa Paraiso Beach Bars- Restaurants το οποίο αναμένεται να τραβήξει όλα τα βλέμματα το απόγευμα στο πλαίσιο των παράλληλων events με τον πασίγνωστο dj Βασίλης Τσιλιχρήστο.

ekthesi souidia 4Θα πρέπει να πούμε πως ήλιος, θάλασσα, γαστρονομία, πολιτισμός, ιστορία αλλά και νυχτερινή ζωή, καλοπέραση και διασκέδαση συνθέτουν το “τουριστικό πακέτο” των Χανίων που λατρεύουν οι Σκανδιναβοί.

ekthesi souidia 2

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook