Οι Χανιώτες από το Λονδίνο στέλνουν μήνυμα στην Μέρκελ | «Μέρκελ η Κρήτη είναι επαέ» | Photos

οι-χανιώτες-από-το-λονδίνο-στέλνουν-μή-215349

londino diadiloseis 1Ελληνικές σημαίες και Ανάσα Αξιοπρέπειας στην καρδιά του Λονδίνου από τους Έλληνες που αναζήτησαν την τύχη τους και μια καλύτερη ζωή εκτός Ελλάδας.

londino diadiloseis 2Αλλά και μηνύματα από τους Χανιώτες μετανάστες που ζουν στην Αγγλική πτωτεύουσα για την Γερμανίδα Καγκελάριο του τύπου «Μέρκελ η Κρήτη είναι ΕΠΑΕ» που προφανώς ήθελαν να της υπενθυμίσουν πως οι Γερμανοί δεν καλοπέρασαν στο νησί πριν μερικές δεκαετίες.

londino diadiloseis 4Όλα αυτά στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων που πραγματοποιήθηκαν χθες σε όλες σχεδόν τις πόλεις της Ελλάδας , αλλά και σε πολλές του Εξωτερικού , τουλάχιστον εκεί που ζουν Έλληνες, προκειμένου να στηριχθεί η προσπάθεια της κυβέρνησης στο σημερινό eurogroup, όπου η διαπραγμάτευση με τους εταίρους για το μνημόνιο και την τύχη του αναμένεται ιδιαίτερα σκληρή.

londino diadiloseis 6Οι συγκεντρωμένοι στο Λονδίνο με την κινητοποίηση τους έδειξαν πως συμπαραστέκονται στην ελληνική αποστολή διεκδικώντας μια ζωή με αξιοπρέπεια όπως αναφέρονταν και στα πλακάτ, αλλά και μια ευκαιρία για την χώρα.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook