Οι τζιχαντιστές εκπαιδεύουν τη νέα γενιά σε μεγάλα κλουβιά! | Video + Photos

οι-τζιχαντιστές-εκπαιδεύουν-τη-νέα-γε-261522

Σε άλλο επίπεδο έχουν περάσει οι τζιχαντιστές, οι οποίοι, πλέον, εκπαιδεύουν τη νέα γενιά δολοφόνων τους, σε ειδικά κλουβιά θανάτου.

Προπαγανδιστικό βίντεο που κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει νεαρά αγόρια να παλεύουν μέσα σε ένα τεράστιο ρινγκ, την ώρα που ο οπλισμένος αξιωματικός τους, φωνάζει για εμψύχωση.

a1Ο ίδιος φανατικός στρατιωτικός, τα χτυπάει με ραβδί, καθώς τους μαθαίνει διάφορες κινήσεις και στη συνέχεια περπατάει πάνω στα στομάχια τους, καθώς τα παιδιά βρίσκονται ξαπλωμένα στο έδαφος.

Σε μια προσπάθεια εντυπωσιασμού, άλλες σκηνές, δείχνουν τα παιδιά να σπάνε πλακάκια με το κεφάλι τους, να εξασκούνται σε εξεζητημένα ακροβατικά συνοδεύοντας τις πολεμικές τους κινήσεις και να έρπονται μέσα από μεταλλικούς σωλήνες, την ώρα που τζιχαντιστές πυροβολούν ακριβώς πάνω από τα κεφάλια τους.

a2Το βίντεο δημοσιεύτηκε με σκοπό να προσελκύσει αλλοδαπούς πολεμιστές, όπως εκτιμά ο επικεφαλής του Κέντρου Ασφαλείας του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ.

a3«Είναι σχεδιασμένο λεπτομερώς και στοχεύει σε γονείς, οι οποίοι μπορεί να σκέφτονται πως το παιδί τους είναι μια αποτυχία στη Βρετανία, οπότε γιατί να μη γίνει πολεμιστής του ISIS;» λέει ο καθηγητής Άνθονι Γκλις.

Συχνά πυκνά, το Ισλαμικό Κράτος, καυχιέται στα κοινωνικά δίκτυα για τη βίαιη εκπαίδευση των νεαρών παιδιών, τα οποία αποκαλεί «κουτάβια του χαλιφάτου», ενώ τα παρουσιάζει ως μάρτυρες, όταν αυτά πεθαίνουν στο πεδίο της μάχης ή ακόμα χειρότερα, σε επιθέσεις αυτοκτονίας, για τις οποίες υφίστανται φοβερή πλύση εγκεφάλου, ώστε να πιστέψουν πως πρόκειται για «υπέρτατη τιμή».

a4Είναι μια εξαιρετική τακτική, ειδικά για περιοχές που είναι συνέχεια υπό την απειλή επιθέσεων, λέει ο καθηγητής, καθώς ακόμα κι αν εκδιωχθούν οι ενήλικες τζιχαντιστές, τα «κουτάβια» έχουν παραμείνει εκεί, και ουσιαστικά υπάρχει μια νέα γενιά πολεμιστών, εμποτισμένη με μεγαλύτερο φανατισμό από την τωρινή που πολεμά στο Ιράκ.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook