Οι τζιχαντιστές αποκεφάλισαν πρόσφυγες στον παλαιστινιακό καταυλισμό | Photo

οι-τζιχαντιστές-αποκεφάλισαν-πρόσφυ-234478

tzixaΛίγες ώρες μετά την εισβολή τους στον παλαιστινιακό καταυλισμό στο Γιαρμούκ της Συρίας, οι τζιχαντιστές προχώρησαν στα συνήθη αποτρόπαια εγκλήματά τους.

Όπως αναφέρει το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, λοιπόν, οι άνδρες του ΙΚ αποκεφάλισαν πρόσφυγες από την Παλαιστίνη, ανάμεσα στους οποίους και έναν ιμάμη.

Μάλιστα, η οργάνωση για να ενισχύσει την προπαγάνδα της ανήρτησε στο Διαδίκτυο φωτογραφίες των θυμάτων, που απεικονίζουν τα κεφάλια καρφωμένα σε κιγκλιδώματα.

excesions565

Ο δημοσιογράφος Χαλέντ Αμπού Τουμέχ δημοσίευσε δύο από τις φρικιαστικές φωτογραφίες σε τουρκική ιστοσελίδα που εργάζεται, ενώ στις μία από τις δύο, ισχυρίζεται ότι απεικονίζεται ο σεΐχης Αμπού Σαλάζ Ταχά.

Την ίδια στιγμή, άλλες εικόνες δείχνουν έναν άνδρα με δεμένα τα μάτια να δέχεται τη μοιραία μαχαιριά από άνδρα του Ισλαμικού Κράτους, ενώ πίσω του διακρίνονται ακόμα τρεις σοροί στο εσωτερικό του καταυλισμού.

Σύμφωνα, μάλιστα, με πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται τουλάχιστον 21 είναι οι άνθρωποι που αποκεφαλίστηκαν από τους τζιχαντιστές στον καταυλισμό.

Στο μεταξύ, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων επισημαίνει πως το Ισλαμικό Κράτος έχει προχωρήσει σε μία «ασυνήθιστη» συμμαχία με τους εχθρούς τους από την οργάνωση Αλ Νόσρα, ώστε να καταλάβουν την περιοχή Γιαρμούκ από τους αντάρτες που ορκίζονται πίστη στην Χαμάς.

Την ίδια ώρα, ο εκπρόσωπος της Υπάτης Αρμοστείας για τους Πρόσφυγες του ΟΗΕ, Κρις Γκάνες, τόνισε πως η κατάσταση στο Γιαρμούκ είναι «παραπάνω από απάνθρωπη», καθώς δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί αποστολή τροφίμων, νερού και φαρμάκων για τους χιλιάδες Παλαιστινίους που παραμένουν στον καταυλισμό.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook