Οι τελευταίες στιγμές μιας όμορφης μπαργούμαν με τον βιαστή και δολοφόνο της | Video

οι-τελευταίες-στιγμές-μιας-όμορφης-μπ-405708

Τις τελευταίες στιγμές της 20χρονης India Chipchase, η οποία βιάστηκε και στραγγαλίστηκε τον περασμένη Γενάρη από έναν 52χρονο πελάτη του κλαμπ στο οποίο εργαζόταν, κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού, με το υλικό να αποτελεί μάλιστα ένα από τα βασικά στοιχεία που συνέβαλαν στη σημερινή καταδίκη του σαδιστή δολοφόνου.

Η πανέμορφη Βρετανή μπαργούμαν έφυγε τα ξημερώματα της 30ης Ιανουαρίου από το κλαμπ NB’s στο Νορθάμπτον, έχοντας καταναλώσει αρκετά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.

Το μεθύσι της έγινε αντιληπτό έξω από το μαγαζί από τον 52χρονο Edward Tenniswood, ο οποίος την προσέγγισε και προσφέρθηκε να την πάει με ασφάλεια στο σπίτι της. Ωστόσο, αντί να την πάει στο δικό της σπίτι με το ταξί, την οδήγησε στο διαμέρισμά του όπου τη βίασε και τη στραγγάλισε

Το άτυχο θύμα και ο 52χρονος δράστης

Μετά από κινητοποίηση των αρχών εξαιτίας της δήλωσης εξαφάνισης που υπέβαλαν οι δικοί της, η σορός της άτυχης κοπέλας βρέθηκε στο σπίτι του Tenniswood την επόμενη μέρα. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι είχαν κάνει συναινετικό σεξ και ότι η νεαρή έχασε τη ζωή της εξαιτίας του «υπερβάλλοντος ζήλου του».

Ωστόσο, οι ισχυρισμοί του απορρίφθηκαν αμέσως από το δικαστήριο, που είχε την ευκαιρία να δει σήμερα σε βίντεο από κάμερες ασφαλείας την ανατριχιαστική σκηνή της προσέγγισης της μεθυσμένης κοπέλας από τον αδίστακτο βιαστή και δολοφόνο. Όσο για την ποινή που επιβλήθηκε στον διεστραμμένο 52χρονο, αυτή ήταν η ισόβια κάθειρξη που στη Βρετανία ισοδυναμεί με έκτιση περίπου 30 χρόνων πίσω από τα κάγκελα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook