Οι τάσεις της μόδας στην γιορτή της Δημοκρατίας | Photos

οι-τάσεις-της-μόδας-στην-γιορτή-της-δημ-401778

Λένε πως οι Έλληνες, δείχνουν τον πραγματικό τους εαυτό στους γάμους και στα βαφτίσια. Τηρουμένων των αναλογιών, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με το πολιτικό προσωπικό της χώρας, στην δεξίωση του προεδρικού μεγάρου για την επέτειο της αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Παρά την πολυετή διακοπή της εκδήλωσης, αλλά και τους αυστηρούς ελέγχους στις προσκλήσεις που εστάλησαν, η γιορτή της Δημοκρατίας δεν παρουσίασε μεγάλη βελτίωση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια.

Ο Θοδωρής Δρίτσας

Η πανηγυρική επέτειος που μεταβλήθηκε σταδιακά σε μια πολιτική πασαρέλα, επίδειξης όχι μόνο της γκαρνταρόμπας που συνήθως ακολουθεί τα πρόσωπα της πολιτικής, αλλά και των κακόγουστων πελατειακών σχέσεων της, ήταν και φέτος παρούσα στους κήπους του Μεγάρου.

Η Θεανώ Φωτίου
Η Θεοδώρα Τζάκρη

Αν υπάρχει ένα πρόσωπο -σήμα κατατεθέν- από την επέτειο του 2016 αυτό δεν είναι ούτε της Όλγας Κεφαλογιάννη, ούτε της Κατερίνας Μάρκου που φόρεσαν ένα απλό φόρεμα κοκτέιλ, φροντίζοντας απλώς να τονίσουν κάποιες λεπτομέρειες για να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.

Το πρόσωπο αυτό, ήταν για πολλούς η βουλευτής του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Ελένη Αυλωνίτου που οι περισσότεροι γνωρίζουν ως την δροσερή πρωταθλήτρια κολύμβησης που μας χάριζε κάποτε απλόχερα διακρίσεις, και λιγότεροι για την μαχητικότητά της στα αμφιθέατρα την δεκαετία του ’70.

Η Ελένη Αυλωνίτου, φόρεσε ότι πιο επίσημο είχε η ντουλάπα της, προσπαθώντας να μεταμορφωθεί από αγοροκόριτσο της Αριστεράς σε κυρία της εξουσίας.

Φόρεσε επίσης ασημένια παπούτσια και σε αξεσουάρ και κοσμήματα, αυτό που λέμε “την Άρτα και τα Γιάννενα” και βάφτηκε πρόχειρα, όπως βαφόταν κάποτε τα κορίτσια στις πισίνες, για να παραλάβουν το μετάλλιό τους, στις τελετές απονομής. Δεν είναι κακό που ντύθηκε έτσι. Το ερώτημα είναι γιατί ένιωσε την ανάγκη να ντυθεί έτσι σε μια απλή απογευματινή δεξίωση του Ιουλίου με 36 βαθμούς υπό σκιά.

Η Έλενα Κουντουρά και ο Τέρενς Κουίκ

Δυστυχώς για τις γυναίκες δε, είναι πιο εύκολο να πέσουν στην παγίδα.

Ο άντρας φοράει ένα κοστούμι κι αν δεν τον προδώσει το φανταχτερό ρολόι κι η κακή επιλογή γραβάτας (ούτε τα λαχούρια έλειψαν, ούτε οι φαρδιές ριγωτές), την γλύτωσε.

Το συμπέρασμα λοιπόν από την δεξίωση της Κυριακής, είναι οτι δεν μπόρεσε για μια ακόμη φορά, να μεταβληθεί από δεξίωση σε γιορτή της Δημοκρατίας.

Για μια ακόμη φορά, έγινε μια παραλλαγή της “Λατέρνας, φτώχειας και φιλότιμο” αφού είχε και από τα τρία η σύνθεση των προσκλήσεων, οι οποίες ειρήσθω εν παρόδω αρχικά ήταν οχτακόσιες, αλλά από τις πιέσεις και τα τηλεφωνήματα έφτασαν τις χίλιες τετρακόσιες. Άλλο ένα σημάδι κι αυτό, οτι το πολιτικό μας σύστημα δεν έχει αλλάξει και πολύ.

Η Κωνσταντίνα Κούνεβα

Η Όλγα Κεφαλογιάννη

Ο Διονύσης Τσακνής

 Η Ελίζα Βόζενμπεργκ

Η Κατερίνα Μάρκου

Η Σοφία Βούλτεψη και μπροστά της η Ελένη Αυλωνίτου

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη

Η Όλγα Κεφαλογιάννη

Η Τασία Χριστοδουλοπούλου

Η Φώφη Γεννηματά

Ο Αλέξης Τσίπρας και πίσω του η Όλγα Γεροβασίλη

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook