Οι «σφαλιάρες» του Καραμανλή στο «Έθνος» του Μπόμπολα

οι-σφαλιάρες-του-καραμανλή-στο-έθν-320631

Επιστολή «κόλαφο», στην εφημερίδα «Έθνος» απέστειλε ο πρώην πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής

Σε αυτήν, ζητά από την εφημερίδα να ανασκευάσει «ανυπόστατο και παραπλανητικό» δημοσίευμά της, «για την αποκατάσταση της αλήθειας», ενώ αναφέρει ότι σε διαφορετική περίπτωση επιφυλάσσεται για την άσκηση όλων των νόμιμων δικαιωμάτων του.

Το δημοσίευμα του Έθνους, δείτε εδώ,  ανέφερε ότι είχε δείπνο στη Αθηναϊκή Λέσχη με τον πρώην πρόεδρο της Βουλής Δ. Σιούφα, την Μαριέττα Γιαννάκου – Κουτσίκου, τον Νικόλαο Γλύξμπουργκ και τον στρατηγό Φραγκούλη Φράγκο.Κ.Καραμανλής κατά "Έθνους"

Το κείμενο της επιστολής

Αθήνα, 11 Φεβρουαρίου 2016

ΠΡΟΣ

Διευθυντή Εφημερίδας «ΕΘΝΟΣ»

Κύριον Μπάμπη Παπάδακη

Κοινοπ.: κ. Χρήστο Οικονόμου

Κύριε Διευθυντά,

Στο σημερινό (Πέμπτη 11/2) φύλλο της εφημερίδας σας, στην 9η σελίδα και στη στήλη «Γραφικότητες» δημοσιεύεται ρεπορτάζ, το οποίο είναι ανυπόστατο και παραπλανητικό. Και αυτό γιατί συσχετίζει την παρουσία μου σε δείπνο στενών προσωπικών φίλων και πρώην συνεργατών μου, σε αίθουσα του 8ου ορόφου της Αθηναϊκής Λέσχης, με την ταυτόχρονη παρουσία άλλων προσώπων, σε άλλες αίθουσες και ορόφους της Λέσχης.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας παρακαλώ τη διεύθυνση της εφημερίδας να ανασκευάσει το δημοσίευμα, με τη διάψευσή του στο επόμενο φύλλο, στην ίδια ακριβώς θέση και με την ίδια γραμματοσειρά.

Σε διαφορετική περίπτωση, επιφυλάσσομαι για την άσκηση όλων των νομίμων δικαιωμάτων μου.

ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook