Οι σημαντικές ημερομηνίες για όλα τα ζώδια για τον Σεπτέμβριο

οι-σημαντικές-ημερομηνίες-για-όλα-τα-ζ-0

Κριός, Ταύρος, Δίδυμοι, Καρκίνος, Παρθένος, Ζυγός, Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως και Ιχθύες είναι τα ζώδια που πρωταγωνιστούν αυτόν τον μήνα!

Κριός

9 Σεπτεμβρίου

Ο Δίας μπαίνει στον Ζυγό κι εσύ ενεργοποιείσαι μέσω των άλλων. Τα ανοίγματά σου θα είναι μεγάλα, αφού θα ξεθαρρέψεις και θα πιστέψεις ότι πραγματικά κάτι αλλάζει στην ζωή σου. Τύχη στον γάμο και στις συνεργασίες

Ταύρος

24 Σεπτεμβρίου

Η Αφροδίτη ξεκινάει ένα μεγάλο ταξίδι μέσα στον προσωπικό σου άξονα, δηλαδή στον Σκορπιό, κι εσύ βγάζεις την γοητεία σου προς τα έξω, δείχνοντας επιτέλους ένα κομμάτι από τον κρυμμένο σου εαυτό. Όσο πάντως θα κρατήσει αυτό, δηλαδή μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, εσύ θα βγάλεις στην επιφάνεια όλα τα κρυμμένα πάθη που έχεις, και με τον τρόπο σου, θα γίνεις μοιραίο πρόσωπο, με την καλή έννοια, επιδιώκοντας να έχεις τον ερωτικό έλεγχο. Οι ίντριγκες κι η ζήλεια θα δώσουν το παρόν, και μπορεί να σε κάνουν να ενδώσεις σε υπόγειες στρατηγικές. Η οικονομική εύνοια μέσα από μια συνεργασία, μπορεί να εξασφαλιστεί πιο εύκολα.

Δίδυμοι

9 Σεπτεμβρίου

Αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο, θα δεις ότι θα πρέπει να ξεκινήσεις κάποια πράγματα και πάλι από την αρχή. Ιδιαίτερο βάρος δώσε στην καριέρα σου, η οποία απαιτεί λεπτομέρεια και μεθόδευση. Τίποτε δεν είναι εύκολο, αλλά ούτε κι ακατόρθωτο.

Καρκίνος

23 Σεπτεμβρίου

Αγωνίζεσαι με τον δικό σου τρόπο να επιβιώσεις επαγγελματικά και να περάσεις τις δικές σου τις γραμμές. Είναι απαιτητικό το πεδίο της συγκατοίκησης, αλλά σου χρειάζεται πιο πολύ από ποτέ. Γενικά μιλώντας, ο τομέας της οικογένειας είναι το δυνατό σου σημείο, αν όμως δεν πηγαίνει κάτι καλά, είσαι ο πρώτος/η που το εκφράζεις, με στόχο να το αλλάξεις, να το διορθώσεις. Το να είσαι ανοικτός/η, σε αυτή την φάση ενώ το έχεις ανάγκη, δεν αποδεικνύεται εύκολο, επειδή δεν δύνασαι να εμπιστευτείς. Αν όμως το προσπαθήσεις, δεν θα είναι και τόσο δύσκολο όσο νομίζεις.

Λέων

27 Σεπτεμβρίου

Μπαίνεις σε καινούργιες περιπέτειες, αφού ο Άρης θα μπει στον Αιγόκερω και μέσα από τις αντιθέσεις, θα ενεργοποιήσει τον άξονά της επαγγελματικής ανέλιξης. Όσο και να μην θέλεις να παραδεχτείς ότι ο στόχος σου είναι να ανέβεις ψηλά, τελικά μέσα απο εντάσεις, πιέσεις και δυσκολίες, θα βγει στην επιφάνεια αυτό που επιθυμείς να κατακτήσεις σε επίπεδο καριέρας και θα το προσπαθήσεις πάρα πολύ. Μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου, θα παλέψεις δράττοντας τις ευκαιρίες που θα σου δώσουν οι άλλοι. Αυτό θα συμβεί όμως, επειδή εσύ θα στρέψεις την ενέργεια σου σε συνεργάτες κι άτομα με τα οποία συνδέεσαι στενά.

Παρθένος

1 Σεπτεμβρίου

Η έκλειψη μαζί με την Νέα Σελήνη που θα γίνει στο ζώδιό σου, θα είναι μια πολύ σημαντική ημερομηνία, γιατί μπορεί να χρειαστεί να διαγράψεις από τον μαυροπίνακά σου όλες τις κακές συνήθειες, εξαρτήσεις και καταστάσεις που δεν είναι καθαρές. Ασφαλώς, δε θα γίνει με εύκολο τρόπο, αλλά με την φόρα που θα πάρεις, θα δημιουργήσεις καινούργιες προϋποθέσεις που θα αφορούν την δική σου αλήθεια. Η πίεση των υποχρεώσεων, αφού θα πρέπει να προσφέρεις και με το παραπάνω τις υπηρεσίες σου, (ακόμα και σε ένα ηλικιωμένο άτομο), πιθανόν να σε δυσκολέψει. Η δυναμικότητα, θα είναι το καινούργιο δεδομένο, για να αντιμετωπίσεις όλα αυτά που θα βγουν στην επιφάνεια από την έκλειψη.

Ζυγός

9 Σεπτεμβρίου

Ημερομηνία ορόσημο για σένα, αφού ο Δίας μπαίνει πλέον στο ζώδιό σου και σου δημιουργεί τις συνθήκες για μια νέα τυχερή και ευχάριστη πραγματικότητα, την οποία θα πολλαπλασιάσεις, αν ακολουθήσεις περισσότερο τον εσωτερικό σου εαυτό. Μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου του 2017, θα δεχθείς πολλές και έντονες θετικές επιρροές, αρκεί να είσαι έτοιμος/η για το επόμενο εξελικτικό βήμα στην ζωή σου. Η επικοινωνία, η ισορροπία, η δικαιοσύνη κι η ομορφιά, θα είναι έννοιες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ζωή σου.

Σκορπιός

24 Σεπτεμβρίου

Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου, θα σε φέρει σε επαφή με μια πιο βαθιά σου αξία, η οποία αφορά την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό σου, αλλά και το ερωτικό μυστήριο γύρω απο το πρόσωπό σου. Μέχρι και τις 17 Οκτωβρίου, θα σου δώσει το πάθος, τον μαγνητισμό και τον ερωτισμό των αισθήσεων, βοηθώντας σε να αυξήσεις τις κατακτήσεις σου, γιατί η λίμπιντό σου θα είναι στα ύψη. Οι οικονομικές σου ικανότητες σε συνδυασμό με μια οξεία αίσθηση των σωστών επενδύσεων, θα σου αυξήσουν τη δυνατότητα για κέρδος.

Τοξότης

9 Σεπτεμβρίου

Η διορατικότητα που μερικές φορές έχεις, σε βοηθάει να αποκαλύπτεις τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα. Τα επαγγελματικά σου σχέδια πιθανόν να αποκαλυφθούν και να βγουν στην επιφάνεια από ένα άτομο που είχες κατά νου ότι ίσως και να το κάνει, αλλά από την άλλη, είχες αμελήσει να το επιτηρήσεις, γιατί το είχες εμπιστευτεί. Αυτό είναι ένα μάθημα που θα πάρεις, για να αναπτύξεις την διάκριση σου και να φιλτράρεις, ποιον ή ποια, θα πρέπει να εμπιστεύεσαι. Ευτυχώς η δράση που θα αναλάβεις, με στόχο να υλοποιήσεις ευκαιρίες σε πρακτικό επίπεδο, θα μειώσει τα αρνητικά αποτελέσματα.

Αιγόκερως

27 Σεπτεμβρίου

Ο Άρης μπαίνει στο ζώδιό σου και θα παραμείνει εκεί μέχρι και τις 8 Νοεμβρίου. Αυτό, θα δημιουργήσει νέες προϋποθέσεις και θα ευνοήσει τα δυναμικά ξεκινήματα, χαρίζοντας σου μια έντονη επαγγελματική ώθηση. Συγχρόνως θα σε οδηγήσει σε μια δημιουργική απασχόληση, η οποία θα σου δώσει άμεσες λύσεις πάνω σε προσωπικά κι επαγγελματικά θέματα που τυχόν σε απασχολούν.

Υδροχόος

1 Σεπτεμβρίου

Η Νέα Σελήνη μαζί με την έκλειψη, θα σε βάλουν σε κατάσταση συναγερμού. Θα βρεθείς να ασχολείσαι πάρα πολύ με τα άλλα άτομα –κι ενώ θα αισθάνεσαι σημαντικός/η- ,συγχρόνως θα βιώνεις μια μεγάλη δυσκολία, επειδή θα εκτεθείς σε πραγματικότητες που πιθανόν να μην σου αρέσουν καθόλου. Αυτή, δεν είναι μια καλή περίοδος για οριστικές αποφάσεις. Μέσα από όλο αυτό που γίνεται, θα μπορέσεις να δεις ένα μέρος της αλήθειας, όμως δεν πρέπει να κάνεις κινήσεις ιδιαίτερα ακραίες, εκτός κι αν σε αναγκάσουν οι συνθήκες.

Ιχθύες

16 Σεπτεμβρίου

Η Πανσέληνος μαζί με την έκλειψη στο ζώδιό σου, σηματοδοτούν μεγάλες προσωπικές αλλαγές, οι οποίες όμως θα σου κοστίσουν. Δεν μπορείς όμως να κάνεις αλλιώς, και με αυτόν τον τρόπο θα οδηγήσεις τα πράγματα προς μια κατεύθυνση, με συνειδητή βούληση κι όχι μοιρολατρικά. Το ενδιαφέρον σου για τους άλλους πάντως, θα εκδηλωθεί, εμπλουτισμένο με ένα στοιχείο συμπόνιας και κατανόησης. Η αποδοχή, ακόμα κι ατόμων που σου δυσκολεύουν την ζωή, είναι το μεγάλο δώρο που θα αποκομίσεις, αν φυσικά το αναζητήσεις κι εσύ.

Πηγή: govastileto.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook