Οι Πυροσβέστες των Χανίων μετέτρεψαν πυροσβεστικό όχημα σε ενυδρείο | Photos

οι-πυροσβέστες-των-χανίων-μετέτρεψαν-164458

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕνυδρείο μετέτρεψαν ένα πυροσβεστικό όχημα, τα μέλη του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Χανίων.  Tο νερό κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην δουλειά τους, έτσι  επέλεξαν να το χρησιμοποιήσουν  για να πρωτοτυπήσουν.

pyrosvestiki_enidreioΗ συγκεκριμένη μετατροπή του πυροσβεστικού οχήματος σε ενυδρείο, αποδείχθηκε χρονοβόρα αφού τους πήρε 12 μήνες για να υλοποιήσουν αυτή την κατασκευή.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΕνδεικτικό είναι ότι μεταξύ των εργασιών, στήθηκαν και ενώθηκαν τζάμια, έγιναν επισκευές,  βρέθηκαν τα κατάλληλα ανταλλακτικά στο όχημα και τέλος οι κάτοικοι του, που έφθασαν από την μακρινή Αφρική, πλέον τώρα ζουν σαν να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον και με όλες τις ανέσεις.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΌσον αφορά τη φροντίδα των ψαριών σ΄αυτό το πρωτότυπο ενυδρείο, έχει στηθεί ολόκληρος μηχανισμός πίσω ακριβώς από το πυροσβεστικό όχημα, τόσο για την τροφή όσο και για το φιλτράρισμα του νερού.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΑξίζει πάντως να σημειωθεί πως το ενυδρείο εντυπωσίασε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Βασίλη Κικίλια, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πυροσβεστική Υπηρεσία.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook