Οι πρώτες φωτογραφίες θυμάτων της μοιραίας πτήσης της Air Algerie

οι-πρώτες-φωτογραφίες-θυμάτων-της-μοι-159279

syggeneis algeriaΕίναι ένα παιχνίδι νεύρων για αυτές τις γυναίκες από τον Λίβανο των οποίων οι συγγενείς τους επέβαιναν στη μοιραία πτήση της Air Algerie, το αεροσκάφος της οποίας συνετρίβη στην έρημο του βόρειου Μάλι.

Αν και αρχικά, από τους 110 επιβάτες θεωρείτο πως περίπου οι 20 ήταν Λιβανέζοι, τελικά, σύμφωνα με τα νέα στοιχεία στο μοιραίο αεροσκάφος που απογειώθηκε από τη Μπουρκίνα Φάσο με προορισμό το Αλγέρι, επέβαιναν οκτώ άτομα με καταγωγή από τον Λίβανο.

Ρεπορτάζ του πρακτορείου Reuters στη χώρα μετέδωσε τις πρώτες φωτογραφίες των θυμάτων.

Η πεντάχρονη της φωτογραφίας ήταν μία από αυτά:

«Δεν ξέρουμε τίποτα ακόμα, απλά ακούσαμε από τις ειδήσεις ότι το αεροπλάνο εξαφανίστηκε… Δεν ξέρουμε» δήλωσε με δάκρυα στα μάτια λίγα λεπτά μετά την είδηση πως το σήμα του αεροσκάφους είχε χαθεί, η κουνιάδα της επιβάτιδος Randa Daher, Amina Daher.

Η Amina Daher περίμενε με αγωνία να μάθει τις εξελίξεις για το αεροσκάφος της Air Algerie. Σε αυτό επέβαιναν η νύφη της και η εγγονή της.

Σε διπλανό χωριό, ο Radwan Khalil, συγγενής του Λιβανέζου επιβάτη Najwa Zayat δήλωσε στο πρακτορείο: «Ο αδερφός του αγνοούμενου ετοιμάζεται να πάει στο Μάλι όσο το δυνατόν συντομότερα».Ο πατέρας Manji Hasan και τα παιδιά του που επιβιβάστηκαν στη μοιραία πτήση AH 5017 του αεροσκάφους που συνετρίβη σε ερημική περιοχή του Βόρειου Μάλι

Τραγική και η ιστορία του Mamadou Zoungrana από το Κεμπέκ ο οποίος έχασε την γυναίκα του και τους γιους του στη μοιραία πτήση AH 5017:

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook