Οι προσπάθειες του Τσακαλώτου να… αλλάξει την υπογραφή του και τα απίστευτα σχόλια στο Twitter | Photos

οι-προσπάθειες-του-τσακαλώτου-να-αλλ-275929

Τα χίλια μύρια κύματα φαίνεται να περνά η υπογραφή του Ευκλείδη Τσακαλώτου, με τον υπουργό Οικονομικών να κάνει υπεράνθρωπες προσπάθειες να αλλάξει την αρχική του επιλογή, που έμοιαζε με… χυδαίο σκίτσο και έδωσε τροφή, πολλή τροφή, για σχόλια τόσο στα social media, όσο και στα «πηγαδάκια» κάθε είδους!

aaa-ipografiΌταν στις 9 Ιουλίου δόθηκε στη δημοσιότητα το κείμενο της ελληνικής πρότασης για συμφωνία με τους εταίρους, ο κόσμος του διαδικτύου, έπαθε σοκ για δύο λόγους! Για αυτά που έγραφε η συμφωνία και για την υπογραφή του Ελληνα ΥΠΟΙΚ.

Τα σχόλια έδωσαν και πήραν με το χιούμορ να ξεχειλίζει, ενώ αμέσως η φωτογραφία έγινε viral.

Φυσικά οι χρήστες του Twitter, όχι μόνο παρατήρησαν, αλλά ως φαίνεται, απογοητεύτηκαν από την αλλαγή, τότε:

Λίγες ημέρες αργότερα,  ο υπουργός Οικονομικών έστειλε νέα επιστολή με την υπογραφή του και, υποψιασμένοι όλοι, έσπευσαν να την συγκρίνουν με την προηγούμενη. Όπως φαίνεται όμως, ο κύριος Τσακαλώτος αποφάσισε να μην δώσει νέα «τροφή» για… τρολάρισμα και άλλαξε σαφώς το σχήμα της υπογραφής του, όπως θα δείτε πιο κάτω.

Το σήριαλ της πιο διάσημης υπογραφής, ωστόσο, δεν τελειώνει εδώ! Γιατί ο υπουργός δεν σταματά να αποπειράται να «σουλουπώσει» την υπογραφή του, μετατρέποντάς την πλέον από χυδαίο σκίτσο… σε μουτζούρα!

Δείτε πιο κάτω τις υπογραφές όλων των υπουργών στο τρίτο μνημόνιο που δόθηκε στη δημοσιότητα τη νύχτα.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook