Οι προβλέψεις αριθμολογίας για τον Νοέμβριο

οι-προβλέψεις-αριθμολογίας-για-τον-νο-607445

Νοέμβριος

Για να βρείτε τον μηνιαίο προσωπικό αριθμό σας, προσθέστε τα ψηφία της ημερομηνίας και της χρονολογίας γεννήσεως σας, μετατρέποντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα για κάποιον, που έχει γεννηθεί στις 17 / 8 / 1985, θα ισχύει:

1+7+8+1+9+8+5 = 39 = 3+9 = 12 = 3

Υπολογίστε αντίστοιχα για την δική σας, ημερομηνία γεννήσεως και δείτε παρακάτω τις μηνιαίες προβλέψεις ανάλογα με τον αριθμό, που προέκυψε από την άθροιση.

Προσωπικός αριθμός 1

ΓΕΝΙΚΑ: Ήρθε η στιγμή του έτους που πρέπει να αντιμετωπίσεις τους φόβους και τις ανασφάλειες σου και να αναγνωρίσεις σημαντικές αλήθειες τόσο για τον εαυτό σου, όσο και για τα συναισθήματά σου! Θα αναθεωρήσεις τους στόχους σου και θα βρίσκεσαι σε έναν συνεχή συναισθηματικό αναβρασμό, γιατί ξέρεις πολύ καλά, ότι διανύεις περίοδο μεγάλων αλλαγών.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Σε φάση αναδιοργάνωσης σε βρίσκει ο Νοέμβριος, τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα οικονομικά σου! Θα αναζητήσεις νέες ευκαιρίες και θα μπεις στο δίλημμα να ρισκάρεις, προκειμένου να κατακτήσεις ένα καλύτερο επαγγελματικό αύριο! Θα σου γίνει μία επαγγελματική πρόταση, για μία εργασία που θα σου δώσει ηθική ανταμοιβή, όταν την ολοκληρώσεις. Για τα οικονομικά σου δεν είναι καλή περίοδος για να ρισκάρεις με νέες ευκαιρίες, ούτε χρειάζεται να ξοδέψεις μεγάλα ποσά…

ΣΧΕΣΕΙΣ: Οι ερωτικές σου υποθέσεις θα περάσουν περίοδο δοκιμασίας τον μήνα Νοέμβριο. Είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να πεις το τελευταίο αντίο σε μία σχέση του παρελθόντος, προκειμένου να καταφέρεις να ανασάνεις και να κάνεις μία νέα αρχή στα αισθηματικά σου! Το ερωτικό σου παρελθόν θα σε απασχολήσει έντονα αυτό το μήνα και θα νιώσεις συναισθηματική αστάθεια…

Προσωπικός αριθμός 2

ΓΕΝΙΚΑ: Νέες ευκαιρίες θα κάνουν αυτό τον Νοέμβριο την εμφάνισή τους στη ζωή σου, οι οποίες θα σημάνουν το ξεκίνημα μίας νέας εποχής! Θα έχεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα αλλά προπάντων, το θάρρος και την τόλμη να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις τους στόχους σου! Με την θετική σου διάθεση θα καταφέρεις να παρασύρεις και τον κόσμο γύρω σου.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι εξαιρετικά θετικός για τα επαγγελματικά, αλλά και τα οικονομικά σου! Είναι το διάστημα του έτους που πρέπει να φανείς αποφασιστικός και περιπετειώδης και να βιαστείς να αρπάξεις νέες ευκαιρίες. Με το σθένος και την αυθεντικότητα που θα σε διακρίνουν, θα καταφέρεις να επωφεληθείς! Στα οικονομικά υπάρχει κάποια μικρή άνοδος, αλλά μην σε πιάνει η ανυπομονησία και μην βιάζεσαι να δεις μεγάλες αλλαγές.

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο τομέας του έρωτα δέχεται μεγάλες προκλήσεις αυτό τον καιρό! Οι πιθανότητα να κάνεις μία καλή γνωριμία είναι πολύ πιθανή, ωστόσο οποιαδήποτε νέα σχέση θα ξεκινήσει τώρα, θα είναι αρκετά επιπόλαιη και ασταθής. Όσο για σένα που είσαι ήδη σε έναν ερωτικό δεσμό, πρόσεξε, γιατί δεν θα αποφύγεις κάποιες συγκρούσεις με το άτομο για το οποίο τρέφεις αισθήματα.

Προσωπικός αριθμός 3

ΓΕΝΙΚΑ: Οι δυνάμεις σου είναι λίγο πεσμένες αυτό το μήνα και είναι απολύτως φυσιολογικό, γιατί υπήρξε μεγάλη δράση στη ζωή σου το περασμένο διάστημα. Το Νοέμβριο θα σκεφτείς όλα όσα πρέπει να κάνεις αυτό το μήνα, προκειμένου να αποκτήσεις περισσότερη ασφάλεια και σιγουριά στη ζωή σου! Η διάθεσή σου θα είναι με σκαμπανεβάσματα και θα αδυνατείς αυτό τον καιρό να κάνεις κάποιο νέο ξεκίνημα ή να πάρεις μία σημαντική απόφαση!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Αυτό το μήνα θα καταφέρεις να πετύχεις την σταθερότητα στον τομέα των επαγγελματικών και των οικονομικών σου! Δεν θα υπάρξουν μεγάλες αλλαγές, αλλά ούτε και θα παρουσιαστούν προβλήματα. Θα καταφέρεις με ηρεμία, να μπορέσεις να βρεις τις ισορροπίες σου!

ΣΧΕΣΕΙΣ: Τα αισθηματικά σου θα βελτιωθούν πολύ αυτό το μήνα! Καταρχήν θα έχεις μεγάλη ανάγκη για συντροφικότητα και θα επιδιώξεις να κάνεις την αισθηματική σου ζωή πλέον πιο σταθερή! Οι ρομαντικές στιγμές που θα σου χαρίσει ο Νοέμβριος θα είναι πολλές, ενώ αν δεν έχεις σχέση να μου το θυμηθείς: αυτό το μήνα θα κλέψεις τις εντυπώσεις!

Προσωπικός αριθμός 4

ΓΕΝΙΚΑ: Χάνεις την υπομονή σου αυτό το μήνα και θέλεις άμεσα και γρήγορα να δεις αλλαγές. Το μυαλό σου θα τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα και η ενεργητικότητά σου θα είναι στα ύψη της! Με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να κινήσεις κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις, όμως δεν θα λείψουν και οι στιγμές που θα απογοητεύσεις τους γύρω σου, με την απότομη συμπεριφορά σου!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Μεγάλη δημιουργικότητα θα έχεις αυτό το μήνα και οι νέες ιδέες που θα έχεις, θα μπορέσουν να σε βοηθήσουν να κάνεις μία αλλαγή στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, η οποία θα είναι αρκετά καλή! Προσπάθησε μονάχα αυτό το μήνα να μην έχεις ασυνέπεια στις υποχρεώσεις σου!

ΣΧΕΣΕΙΣ: Με διάθεση για φλερτ και ερωτικό παιχνίδι ξεκινά και εξελίσσεται αυτός ο μήνας! Θα έχεις ένα όμορφο ταξιδάκι με το σύντροφό σου, ενώ αν δεν έχεις ταίρι, τότε σε μία μετακίνησή σου θα σε περιμένει ένας νέος έρωτα! Γενικά, αυτό το μήνα έλκεις σαν μαγνήτης, έχεις κατακτήσεις, όμως η συμπεριφορά σου μπορεί να γίνει αρκετά επιπόλαιη!

Προσωπικός αριθμός 5

ΓΕΝΙΚΑ: Διανύεις ένα κρίσιμο στάδιο στη ζωή σου, όπου οι πιέσεις, οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις σε έχουν απορροφήσει και σε έχουν κάνει να ξεχάσεις το πολυτιμότερο: Τον ίδιο σου τον εαυτό! Το Νοέμβριο λοιπόν, επιβάλλεται να αφιερώσεις χρόνο για χαλάρωση και διασκέδαση, γιατί μόνο τότε θα καταφέρεις να δεις τα πράγματα λίγο πιο ανάλαφρα αλλά και ξεκάθαρα!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ιδιαίτερα απαιτητικός για τα επαγγελματικά σου θα είναι ο Νοέμβριος! Μπορεί να κουράζεσαι ή να αισθάνεσαι ότι προσφέρεις πολλά, χωρίς να εισπράττεις αυτό που πρέπει, όμως να θυμάσαι πως οι κόποι που κάνεις τώρα, θα ανταμειφτούν λίγο αργότερα! Στα οικονομικά σου θα υπάρξει σταθερότητα!

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ο Νοέμβριος φέρνει σταθερότητα, επισημοποίηση και πλήρη ερωτική δέσμευση! Αυτό σημαίνει λοιπόν πως αν ήδη είσαι σε σχέση, θα γίνουν τώρα κουβέντες για τις μελλοντικές προοπτικές της και θα βάλετε σε πλάνο κάτι πιο σοβαρό! Αν δεν έχεις σύντροφο, τότε αυτό το μήνα μπορείς να κάνεις μία πολύ καλή γνωριμία, με όμορφες προοπτικές!

Προσωπικός αριθμός 6

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Νοέμβριος φέρνει μαζί του την αλλαγή, τον ενθουσιασμό αλλά και την ευκαιρία ανόδου και επιτυχίας σε κάθε τομέα της ζωής σου! Είναι πολύ πιθανό να θελήσεις αυτό το μήνα να αλλάξεις σπίτι, να κάνεις ένα ταξίδι ή να πραγματοποιήσεις μία τολμηρή αλλαγή, που είχες εδώ και καιρό στα σκαριά! Η παιχνιδιάρικη διάθεση που θα επικρατεί αυτή την περίοδο στη ζωή σου, θα σε βοηθήσει να αναζωογονηθείς!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Ο Νοέμβριος είναι ο μήνας των επαγγελματικών επαφών, των διαπραγματεύσεων, των συζητήσεων, αλλά και των νέων συμφωνιών. Μέσα σε όλες τις επικοινωνίες που θα έχεις αυτό τον καιρό, θα προκύψει και μία νέα πρόταση, που θα σε φέρει εξ απροόπτου, αλλά θα την αξιοποιήσεις άμεσα!

ΣΧΕΣΕΙΣ: Συνεχόμενες και αρκετές θα είναι οι εξελίξεις και στην αισθηματική σου ζωή. Καταρχήν θα επιστρέψει στη ζωή σου ένας έρωτας από τα παλιά, στο χέρι σου είναι το τι θα κάνεις! Κατά δεύτερον, οι ερωτικές προτάσεις θα πέφτουν σαν βροχή! Το τρίτο και σημαντικότερο όμως είναι, ότι εσύ αυτή την περίοδο διώχνεις από κοντά σου ερωτικές ευκαιρίες και πρέπει να λειτουργήσεις πιο συγκρατημένα!

Προσωπικός αριθμός 7

ΓΕΝΙΚΑ: Βρίσκεις και πάλι τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα σου και αυτό το μήνα στρέφεις το ενδιαφέρον σου στο σπίτι, στην οικογένεια αλλά και στους ανθρώπους που αγαπάς! Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, θα θελήσεις να σταθείς σε άτομα που έκαναν το ίδιο για σένα στο παρελθόν!

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Έχεις δουλέψει αρκετά και αυτό το μήνα θα καταφέρεις επιτέλους να πετύχεις την αναγνώριση και τον σεβασμό από τους συνεργάτες σου! Ο Νοέμβριος μπορεί να σου φέρει αυτή την ξαφνική ανταμοιβή (επαγγελματική και οικονομική), που περίμενες εδώ και καιρό!

ΣΧΕΣΕΙΣ: Προσωρινά αυτό το μήνα θα νιώσεις κάποια συναισθήματα ανασφάλειας στον τομέα του έρωτα! Το άτομο που σε ενδιαφέρει ή είσαι σε σχέση μαζί του, θα σε απογοητεύσει με την στάση του και εσύ θα θελήσεις να δεις πιο λογικά και σοβαρά το μέλλον σου μαζί του! Μην πάρεις αυτό το μήνα αποφάσεις, σχετικές με την πορεία μίας σχέσης ή γνωριμίας!

Προσωπικός αριθμός 8

ΓΕΝΙΚΑ: Πάνω από όλα αυτό που θέλεις πολύ αυτό τον καιρό, είναι την ησυχία σου… Για το λόγο αυτό θα επιδιώξεις λίγο να περάσεις στην φάση της απομόνωσης και της περισυλλογής, προκειμένου να βάλεις σε μία τάξη τα συναισθήματα και τις σκέψεις σου! Το παρελθόν σου έδωσε σημαντικά μαθήματα, που τώρα πρέπει να τα σκεφτείς…

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Κουράστηκες με τις πιέσεις, τις ευθύνες και τις υποχρεώσεις, αυτό το μήνα λοιπόν περιορίζεις το άγχος σου και αφήνεις για λίγο στην άκρη όλα όσα σε ταλαιπωρούσαν τους περασμένους μήνες… Η δουλειά και τα λεφτά μπορούν να περιμένουν, θα πεις και θα φροντίσεις να το ρίξει για λίγο έξω!

ΣΧΕΣΕΙΣ: Ποιο θέλεις να είναι το μέλλον της αισθηματικής σου ζωής; Αυτό το ερώτημα θα κληθείς να απαντήσεις αυτό το μήνα! Θα επιλέξεις να περάσεις περίοδο μοναξιάς, προκειμένου να ξεκαθαρίσεις τα συναισθήματά σου, γιατί ξέρεις ότι πλέον πρέπει να δεις τα αισθηματικά σου πιο σοβαρά!

Επωφελήσου τώρα από την προσφορά μας, δες εδώ πόσο εύκολα και γρήγορα!

Προσωπικός αριθμός 9

ΓΕΝΙΚΑ: Ο Νοέμβριος έχει να σου χαρίσει πολλές και σημαντικές στιγμές που θα σε ανταμείψουν για όλα όσα πέρασες το τελευταίο διάστημα! Ευνοείσαι σε όλους τους τομείς της ζωής σου, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου να μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια, αλλά να αρπάξεις γρήγορα τις ευκαιρίες.

ΚΑΡΙΕΡΑ / ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ: Θέλεις να δημιουργήσεις, να κατακτήσεις και να κάνεις δικό σου κάθε τι που έχεις βάλει στο μυαλό σου αυτό το διάστημα! Ο Νοέμβριος είναι εξαιρετικά θετικός για την οργάνωση της δουλειάς σου και επιπλέον, σου δίνει την ευκαιρία της επαγγελματικής προώθησης! Στα οικονομικά θα υπάρξει μία νέα ευκαιρία!

ΣΧΕΣΕΙΣ: Το πάθος και τα δυνατά συναισθήματα που θα βιώσεις αυτό το μήνα, θα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστά και θα σε κάνουν να πεις «Επιτέλους έφτασε και η σειρά μου»! Προσπάθησε μονάχα να λειτουργήσεις πιο προσγειωμένα, για να επιτύχεις την ασφάλεια και την σταθερότητα στον ερωτικό τομέα!

Πηγή: Myastro.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook