Οι μαρτυρίες των φοιτητών που βίωσαν τον εφιάλτη της φωτιάς στο Πανεπιστήμιο | Video

οι-μαρτυρίες-των-φοιτητών-που-βίωσαν-τ-744051

Στο γυμναστήριο του Πανεπιστημίου Κρήτης στις Βούτες φιλοξενήθηκαν χτες οι φοιτητές οι οποίοι έμειναν χωρίς φοιτητική στέγη, λόγω της μεγάλης φωτιάς στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου στη Λεωφόρο Κνωσού.

Όπως περιγράφουν στην κάμερα της ΚΡΗΤΗ TV, αρκετοί ξύπνησαν από τους καπνούς. Οι ίδιοι βγήκαν από το κτίριο πανικόβλητοι και χωρίς να πάρουν τα προσωπικά αντικείμενα, ενώ άλλοι φοιτητές ξύπνησαν από τα χτυπήματα στις πόρτες.

Οι φοιτητές μάς περιγράφουν τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν το πρωί της Κυριακής, με τους ίδιους να αναφέρονται και στην ανταπόκριση του κόσμου και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

Η «μαύρη» Κυριακή με τις πύρινες φλόγες στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Κρήτης έκαναν τον γύρο της Ελλάδας, κινητοποιώντας τους πολίτες οι οποίοι κάλυψαν βασικές ανάγκες των φοιτητών μετά από σχετικό κάλεσμα.

Υπενθυμίζεται ότι με ανακοίνωση του το Φοιτητικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Κρήτης καλούσε τους πολίτες να προσφέρουν σεντόνια, κουβέρτες, μαξιλάρια, ρούχα ανδρικά και γυναικεία, παπούτσια, οδοντόκρεμες, οδοντόβουρτσες και πετσέτες, ενώ το βράδυ η Κοσμητεία Σχολής Θετικών και Τεχνολογικών Επιστημών του Πανεπιστημίου, σε ανάρτηση στο Facebook, ανέφερε τις ανάγκες που υπάρχουν για τους φοιτητές.

Πηγή: neakriti.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook