Οι μάρκες αυτοκινήτων αντικατοπτρίζουν τη σεξουαλική ζωή των οδηγών τους

οι-μάρκες-αυτοκινήτων-αντικατοπτρίζ-686616

Μερικές φορές υπάρχει μια έρευνα που είναι τόσο γελοία και ιντριγκαδόρικη που δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα παρά να την συζητήσουμε.

Στην περίπτωση μας έχουμε να κάνουμε με το γερμανικό JOYclub, μια διαδικτυακή σεξουαλική κοινότητα με πάνω από 2,7 εκατομμύρια μέλη και στην έρευνα του οποίου συμμετείχαν 5.000 μέλη της, ώστε να μελετηθεί η σχέση μεταξύ της σεξουαλικής τους ζωής και του αυτοκινήτου που έχουν.

Το 65,5% των ιδιοκτητών ενός μοντέλου της Porsche (άνδρες ή γυναίκες) είναι χαρούμενοι ή πολύ χαρούμενοι με την σεξουαλική τους ζωή. Οι οδηγοί της Porsche δεν είναι μόνο ικανοποιημένοι, αλλά κάνουν σεξ και μέσα στο αυτοκίνητο.

Οι οδηγοί των Mercedes είναι κάπως λιγότερο ικανοποιημένοι (54,8%), αλλά η έρευνα αναφέρει ότι έρχονται σε επαφή αρκετές φορές την εβδομάδα ή και κάθε μέρα, έχοντας το μεγαλύτερο ποσοστό.

Ακολουθεί η Volvo, που φαίνεται να έχει τους πιο ισορροπημένους οδηγούς με τακτική συνεύρεση και ταυτόχρονα χαμηλό ποσοστό απογοήτευσης. Και αυτό, παρότι η ταυτότητα των δύο αυτών εταιριών είναι η ασφάλεια και η άνεση.

Από την άλλοι, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων των Seat (41,7%) και Skoda (45%) είναι οι πιο δυσαρεστημένοι με τη σεξουαλική τους ζωή και περισσότεροι από το 20% περιγράφουν τους εαυτούς τους ως σεξουαλικά καταθλιπτικούς.

Μια ενδιαφέρουσα ειδική περίπτωση είναι οι ιδιοκτήτες των Tesla. Παρόλο που τα μέλη τους σπάνια κάνουν σεξ, βρίσκουν ωστόσο τη σεξουαλική τους ζωή θετική. Αυτό -σύμφωνα με την έρευνα- μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι αυτοϊκανοποιούνται συχνά πάνω από τον μέσο όρο.

Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει άλλη μια εταιρία που εντυπωσιάζει, καθώς το 73,6% των ιδιοκτήτων των Mini κάνουν “χειρωνακτική εργασία” αρκετές φορές την εβδομάδα, το υψηλότερο ποσοστό μεταξύ των ιδιοκτητών αυτοκινήτων της έρευνας.

Ανεξαρτήτως μάρκας και φύλου, οι οδηγοί θεωρούν το αυτοκίνητο ως ένα δημοφιλές μέρος για “περιπέτειες”, καθώς το 85% των ερωτηθέντων απάντησε πως έκανε σεξ μέσα στο όχημά τους. Αγαπημένη θέση είναι το πίσω κάθισμα, ακολουθούμενο από το ευάερο καπό του κινητήρα και τα μπροστινά καθίσματα.

Πηγή: kontologis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook