Οι λόγοι που δεν πρέπει να του στείλεις μήνυμα πριν το ραντεβού!

οι-λόγοι-που-δεν-πρέπει-να-του-στείλεις-310059

Είσαι έτοιμη να στείλεις μήνυμα για να του πεις πόσο ανυπομονείς να τον δεις; Σβήσε τώρα το μήνυμα και διάβασε παρακάτω. Συγκρατήσου γιατί με αυτό που κάνεις θα «σκοτώσεις» το ραντεβού πριν καν συμβεί. Γιατί;
1. Θα τον κουράσεις χωρίς λόγο

Σίγουρα δεν είναι ότι δεν τον γνωρίζεις. Δεν είναι λογικό να βγαίνεις άλλωστε με έναν ξένο με τον οποίο δεν έχεις ξαναμιλήσει ποτέ στη ζωή σου. Μπορεί να αισθάνεσαι αρκετά άνετα να μιλήσεις μαζί του και να του πεις «καλημέρα» ή «καληνύχτα» όμως όλο αυτό θα χάσει το συναρπαστικό μέρος του ραντεβού, την αγωνία που θα έχει και εκείνος και εσύ και όλο αυτό γενικά απλά θα ξεφουσκώσει.

2. Θα χαλάσει την αναμονή

Αν κάποιος πεινάει μπορείς να του δώσεις μερικά ψιχουλάκια κέικ και στη συνέχεια και άλλα και άλλα και άλλα μέχρι που στο τέλος δεν θα πεινάει. Τι θέλω να πω; Μη χαλάσεις την αναμονή στέλνοντας του κάποιο μήνυμα αλλά άφησε τον να αισθάνεται ενθουσιασμένος με τη συνάντηση σας. Αν αρχίσετε να στέλνετε μηνύματα είναι πιθανό να πεις κάτι που να μη του αρέσει ή το αντίστροφο και τελικά το ραντεβού μπορεί να ακυρωθεί.

3. Θα νιώσει ότι απλώς θέλεις να περάσεις την ώρα σου

Αν στη μέση μιας πολυάσχολης μέρας για εκείνον αρχίσεις να του στέλνεις μηνύματα «τι κάνει και πως είναι και τι κάνει τώρα και τι θα κάνει μετά» θα αρχίσει να πιστεύει ότι απλά βαριέσαι και θέλεις να σταματήσεις τη πλήξη αυτή. Δεν είναι λογικό να σταματήσει ο άλλος τη δουλειά του και να επικοινωνήσει μαζί σου επειδή εσύ δεν έχεις τι να κάνεις.

4. Δεν θα προσφέρει έξτρα άνεση, είναι ακόμα ένας άγνωστος

«Γεια τι κάνεις;Ήθελα απλώς να σου πω ένα γεια, αντίο τώρα». Υπάρχει λόγος για το συγκεκριμένο μήνυμα; ΌΧΙ! Μπορεί να σου δώσει άνεση για μια στιγμή αλλά και πάλι από τη στιγμή που δεν ξέρεις τόσο καλά τον άλλον καλύτερα να το αποφύγεις.

5. Τα γραπτά μένουν

Θέλεις να στείλεις κάτι αστείο ή πνευματώδες και αντίθετα μπορεί να γίνεις χωρίς να το θέλεις ειρωνική και αγενής. Μπορεί ακόμα και να τον προσβάλλεις. Μέχρι να μάθετε τον τρόπο σκέψης του, τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι ουδέτερα για να μη παρερμηνευθούν.

6. Τα γραπτά μηνύματα οδηγούν σε sexting

Είναι πάρα πολύ εύκολο από τη διάθεση για φλερτ να περάσει στη διάθεση για σεξ. Ξέρω ότι είναι συναρπαστικό αλλά αν πραγματικά θέλεις μια σχέση γλυκιά, ουσιαστική και πραγματική τότε καλύτερα να το αποφύγεις. Αν το σεξ είναι αυτό που θέλεις τότε μπορείς να το δοκιμάσεις.

Πηγή: govastileto.gr 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook