Οι κορασίδες του Ν.Ο.Χανίων στους Χειμερινούς αγώνες στον Πειραιά

οι-κορασίδες-του-ν-ο-χανίων-στους-χειμε-130839

nox korasidesΗ σειρά για τις Κορασίδες Β’ (γενν. 2002-2004) δίνεται αυτό το Σαββατοκύριακο (8, 9/3) στο άθλημα της Συγχρονισμένης Κολύμβησης, με τους Χειμερινούς Αγώνες οι οποίοι θα πραγματοποιηθούν στο Κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» του Πειραιά.

Ο Ναυτικός Όμιλος Χανίων θα πάρει μέρος με πέντε χορογραφίες, παρουσιάζουν δύο ομαδικά και τρία ντουέτο. Στόχος για τα κορίτσια είναι οι καλύτερες δυνατές εμφανίσεις, με την ομάδα να παρουσιάζει μία μεγάλη ανανέωση και να είναι ουσιαστικά καινούργια.

Η προετοιμασία κύλησε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα το προηγούμενο διάστημα και τα κορίτσια της Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα, της Κωνσταντίνας Μηλιάδη και της Μαίρης Σκαλιδάκη, είναι έτοιμα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές ανά αγώνισμα, είναι οι εξής:

1ο Ομαδικό

Βιολέτα Ζουζούνη, Αναστασία Τζουβαδάκη, Σελίνα-Αγάπη Ανδριανού, Αικατερίνη Βομβολάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη, Ρούσσα Μαραγκάκη, Αθηνά Αλατζά, Ανδριάνα-Μαρία Φανδριδάκη.

2ο Ομαδικό

Ειρήνη Δουλαβέρη, Ελπίδα Κρασάκη, Ελένη Κουτουλάκη, Βάια Λουράκη, Ελπίδα-Ολυμπία Πολυμέρου, Χριστίνα-Ιωάννα Σκυλουράκη, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Αλεξία Δήμου, Στυλιανή Σπανουδάκη, Θεοφανώ Χωματά.

1ο Ντουέτο

Βιολέτα Ζουζούνη, Αναστασία Τζουβαδάκη (αναπλ. Σελίνα-Αγάπη Ανδριανού).

2ο Ντουέτο

Αικατερίνη Βομβολάκη, Νεφέλη Χατζησωτηράκη.

3ο Ντουέτο

Ελπίδα Κρασάκη, Στυλιανή Τζιτζικαλάκη.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook