Οι κολοκυθοκεφτέδες που έβαλαν τα Χανιά στη λίστα των κορυφαίων γεύσεων του Telegraph
Η αγάπη της βρετανικής εφημερίδας Telegraph για την Ελλάδα κρατάει χρόνια! Κάθε χρόνο συντάκτες της διάσημης εφημερίδας επισκέπτονται την Ελλάδα για να δουν από κοντά και να γράψουν για τις ομορφιές της χώρας μας. Αυτή τη φορά σειρά είχε η ελληνική κουζίνα. Η Telegraph σύνταξε τη λίστα με τα 10 κορυφαία πιάτα της ελληνικής κουζίνας, που μαγεύουν τους ουρανίσκους των επισκεπτών της χώρας μας. Γλυκά αλλά και αλμυρά πιάτα παρουσιάζονται στο αφιέρωμα και συνοδεύονται με τις μαγικές διευθύνσεις, όπου θα τα βρουν οι ενδιαφερόμενοι.
" data-medium-file="https://i2.wp.com/itravelling.gr/wp-content/uploads/2018/04/elliniki_kouzina_taxidi_telegraph_itravelling_4.jpg?fit=300%2C200&ssl=1" data-large-file="https://i2.wp.com/itravelling.gr/wp-content/uploads/2018/04/elliniki_kouzina_taxidi_telegraph_itravelling_4.jpg?fit=725%2C483&ssl=1" data-index="1" data-src="https://i2.wp.com/itravelling.gr/wp-content/uploads/2018/04/elliniki_kouzina_taxidi_telegraph_itravelling_4.jpg?resize=725%2C483&ssl=1" data-srcset="https://i2.wp.com/itravelling.gr/wp-content/uploads/2018/04/elliniki_kouzina_taxidi_telegraph_itravelling_4.jpg?w=725&ssl=1 725w, https://i2.wp.com/itravelling.gr/wp-content/uploads/2018/04/elliniki_kouzina_taxidi_telegraph_itravelling_4.jpg?resize=300%2C200&ssl=1 300w, https://i2.wp.com/itravelling.gr/wp-content/uploads/2018/04/elliniki_kouzina_taxidi_telegraph_itravelling_4.jpg?resize=370%2C247&ssl=1 370w">
Η ειδική συντάκτρια της εφημερίδας, Jane Foster, ταξίδεψε, δοκίμασε και ξεχώρισε τα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, που σε ταξιδεύουν. Δεν έμεινε στις κλασσικές επιλογές πιάτων, όπως ο μουσακάς, το σουβλάκι και η χωριάτικη σαλάτα, αλλά έψαξε για ψαγμένα πιάτα της ελληνικής κουζίνας, που θα συγκινήσουν κάθε ταξιδιώτη. Μπορεί ως Έλληνας να μην σου φανούν ιδιαίτερα πιάτα, όμως οι τουρίστες θα ενθουσιαστούν με τα αγνά υλικά και το συνδυασμό των υλικών της ελληνικής κουζίνας.