Οι Κινέζοι έρχονται στην Κρήτη και με…κρουαζιερόπλοια

οι-κινέζοι-έρχονται-στην-κρήτη-και-με-226113

kinezoi-chania5Η ασιατική αγορά και δη η κινεζική χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον ανερχόμενες στον διεθνή χώρο της κρουαζιέρας για τα επόμενα χρόνια

Περισσότεροι από 1000 Κινέζοι θα πλημμυρίσουν το Ηράκλειο, τη Σαντορίνη και την Αθήνα από τις 27 έως τις 29 Μαρτίου καθώς συμμετέχουν στην πρώτη παγκόσμια κρουαζιέρα που ξεκίνησε από τη Σαγκάη και θα διαρκέσει 86 ημέρες.

Η άφιξή τους θα λειτουργήσει ως τονωτική ένεση για την τοπική αγορά.

Οι Κινέζοι τουρίστες που επιβαίνουν στο κρουαζιερόπλοιο CostaAtlantica θα επισκεφθούν 28 προορισμούς σε 18 χώρες. Εκτός από την Ελλάδα θα αποβιβασθούν σε προορισμούς της Ιταλίας, της Γαλλίας, της Ισπανίας, της Πορτογαλίας, των ΗΠΑ κ.ά.

Η Ελλάδα κατέχει κεντρική θέση στη συγκεκριμένη κρουαζιέρα, καθώς το κρουαζιερόπλοιο θα επισκεφθεί τρεις προορισμούς μεταξύ των οποίων την Κρήτη και τη Σαντορίνη που έχει υψηλή δημοφιλία στην κινεζική αγορά.

Σύμφωνα με τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού τα οφέλη που θα έχουν δεκάδες προορισμοί μεταξύ των οποίων και η χώρα μας είναι η προβολή από μέσα μαζικής ενημέρωσης που είναι χορηγοί επικοινωνίας όπως ο ιστότοπος Sohu, το ψυχαγωγικό τηλεοπτικό δίκτυο LETV και το τουριστικό περιοδικό LvyouTiandi / TravellingScope με έδρα τη Σαγκάη.

Επίσης, ο ΕΟΤ σημειώνει ότι το LETV και το LvyouTiandi με τη συνεργασία του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας στη Σαγκάη αναμένεται να καλύψουν εκτενώς κατά τη διάρκεια της κρουαζιέρας αλλά και αμέσως μετά τους ελληνικούς προορισμούς.

Να σημειωθεί ότι η ασιατική αγορά και δη η κινεζική χαρακτηρίζεται ως μία από τις πλέον ανερχόμενες στον διεθνή χώρο της κρουαζιέρας για τα επόμενα χρόνια

Πηγή : cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook