Οι «καταληψίες» δημοτικοί σύμβουλοι και οι καντίνες στους Αγίους Αποστόλους

οι-καταληψίες-δημοτικοί-σύμβουλοι-690414

Σε σοβαρότατες καταγγελίες για παράνομες καταλήψεις σε δημοτικά αναψυκτήρια σε Χρυσή Ακτή και Αγίους Αποστόλους, προχώρησε ο αντιδήμαρχος Μιχάλης Βλαχάκης στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, επιβεβαιώνοντας το χθεσινό ρεπορτάζ του zarpanews.gr (ΕΔΩ).

Μάλιστα, ο Βλαχάκης τόνισε πως έχει ενημερωθεί ο Εισαγγελέας σχετικά, ο οποίος ζήτησε να ληφθεί απόφαση δημοτικού συμβουλίου, ώστε να κινηθεί η διαδικασία διοικητικής αποβολής των δύο επιχειρηματιών.

Ωστόσο υπολόγιζε χωρίς τους συναδέλφους, οι οποίοι… δεν ήθελαν -κυριολεκτικά- ν’ ακούσουν κουβέντα.

Το τι ειπώθηκε από πολλούς και διάφορους, για  δήθεν έλλειμμα ενημέρωσης (γιατί αυτοί μιλάνε μόνο όταν έχουν εντρυφήσει στο θέμα…) και άλλα χαριτωμένα του στυλ «εγώ δεν ξέρω, δεν είδα, δεν είμαι από ‘δω»… είναι τουλάχιστον αξιοθρήνητο, αν όχι ύποπτο.

Κι έτσι, το θέμα δεν μπήκε καν για συζήτηση αφού η πλειοψηφία των συμβούλων ψήφισε «όχι».

«Θέλω να καταλάβετε ότι υπάρχουν καταπατητές, οι οποίοι ενώ έχουν παραδώσει τα κλειδιά, μπαίνουν, δουλεύουν και εισπράττουν χωρίς να έχουν συμβόλαιο με τον Δήμο» εξηγεί ο Βλαχάκης, ο οποίος δεσμεύτηκε να τους ενημερώσει αναλυτικά. «Μιλάμε για αυθαίρετη κατάληψη, για καταπάτηση δημόσιου χώρου» επιμένει.

Τίποτα αυτοί… Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε… Αφού δεν θέλουν -λέμε- να καταλάβουν, θέλουν να μην ξέρουν…

Έξαλλος κι ο Σαρρής τους ρωτάει αν είναι υπέρ των καταλήψεων… Μα τι να πουν!

Αφού δεν το ξέρουν το θέμα οι άνθρωποι…

Ξέρουν μόνο τι να ξέρουν και κυρίως τι να μην ξέρουν…

Η «κοινωνία» όμως ξέρει πλέον με ποιους έχει να κάνει, διότι δυστυχώς γι αυτούς, «κοινωνία» δεν είναι οι ολίγιστοι με τους οποίους συναγελάζονται σε κάθε λογής «καφενεία»…

Δυστυχώς αποδεικνύεται για ακόμη μια φορά ότι αυτό το δημοτικό συμβούλιο είναι κατώτερο των περιστάσεων και ανίκανο να διαχειριστεί τα στοιχειώδη.

ΖΑΡΠ…

4 thoughts on “Οι «καταληψίες» δημοτικοί σύμβουλοι και οι καντίνες στους Αγίους Αποστόλους

  1. ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΡΕΣ. ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΡΕ ΠΑΠΠΑ;;;;
    AΠΟΥ Τ’ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΩ ΤΟΥ.
    ΟΙ ΠΑΡΑΛΙΕΣ (ΚΑΙ Η ΚΟΝΟΜΑ) ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΞΕ ΓΕΛΑΣΕ…

  2. To Δημοτικό Συμβούλιο δεν μας το έστειλε ο Θεός, δεν ήρθε από τον πλανήτη Άρη, ούτε μας επέβαλαν οι τροϊκανοί. Το ψήφισαν οι Χανιώτες. «Κοντά στους χωριανούς και ο δήμαρχος» που λέει και η παροιμία…

  3. Μια φορά στα παλιά χρόνια, σ’ ένα χωριό της Κρήτης, πλησίαζε ο καιρός να γίνουν Κοινοτικές εκλογές και δεν είχε βάλει κανείς υποψηφιότητα για πρόεδρος.
    Μαζεύτηκαν λοιπόν οι χωριανοί και αφού δεν ήθελε κανείς να αναλάβει Πρόεδρος, διάλεξαν για να «σπάσουν πλάκα» το Μανώλη, ένα χωριανό που είχε δυό –τρείς προβατίνες και ήτανε και λιγάκι αλαφροΐσκιωτος, του φτιάξανε συνδυασμό και αφού ήταν μοναδικός υποψήφιος, εκλέχτηκε.
    Την άλλη μέρα που πήγε στο καφενείο, όλοι του κάνανε συγχαρητήρια και του είπανε: Μανώλη εδά που βγήκες Πρόεδρος, πρέπει να σφάξεις δυό προβατίνες να κάμεις τραπέζι γιατί σε ψηφίσαμε και σε βγάλαμε Πρόεδρο του χωριού !
    Την άλλη μέρα λοιπόν ο Μανώλης έσφαξε τις προβατίνες και στήθηκε το γλέντι στο καφενείο του χωριού.
    Όταν το γλέντι έφθασε στο ζενίθ ζητήσανε από το Μανώλη να πει κι αυτός μια μαντινάδα κι ο Μανώλης λέει χωρίς να χάσει χρόνο:
    « Τα πορτακάλια του χωριού γεμίζουνε παπόρι
    ό,τι σκ… είναι ο Πρόεδρος, είναι κι οι ψηφοφόροι»
    21

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook