Οι δύο κολλητοί του Αρναούτογλου δεν πήγαν στη βάφτιση του γιου του | Τι σχολίασε ο ίδιος

οι-δύο-κολλητοί-του-αρναούτογλου-δεν-π-160170

arnaoutogloukokla602_147825105Πρώτο θέμα στα νεά της εγχώριας showbiz, είναι η βάφτιση του γιου του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Κατερίνας Κόκλα. Αυτό όμως που θα προκαλέσει σίγουρα θέμα συζήτησης τις επόμενες ημέρες θα είναι η δύο ηχηρές απουσίες από τη βάφτιση του μικρού Αναστάση.

Με γλέντια, χαρές και κυκλαδίτικο χρώμα πραγματοποιήθηκε το Σάββατο στη Νάξο η βάφτιση του γιου του . Τον παρουσιαστή τίμησαν με την παρουσία τους πολλά ονόματα από τον χώρο των media και της showbiz.

Ανάμεσα στους προσκεκλημένους ήταν η Μαρία Μπεκατώρου με τον σύζυγό της Αντώνη Αλεβιζόπουλο, ο Γιάννης Λάτσιος, ο Δημήτρης Σταρόβας, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο Θέμης Γεωργαντάς, η Ράνια Κωστάκη και πολλοί ακόμη φίλοι του ζευγαριού.

Ωστόσο, δύο απουσίες ήταν αυτές που έκαναν αίσθηση…

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αποκαλυπτικά», ο Αντώνης Κανάκης προτίμησε να παραμείνει στη Χαλκιδική και ο Αντώνης Ρέμος να μην εγκαταλείψει τη Μύκονο.

Αν και η απουσία τόσο του τραγουδιστή όσο και του παρουσιαστή προκάλεσαν αίσθηση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε: «Μιλάτε για δύο ανθρώπους  που είναι πραγματικά στα όρια της λέξης «αδελφός». Για τους λόγους τους δικούς τους, που δεν θέλω να τους  εξηγήσω πραγματικά καθόλου, γιατί δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να απολογηθώ, δεν μπόρεσαν να έρθουν στη βάφτιση. Αλλά ήταν κοντά μου συνέχεια, με τηλεφωνήματα και συζητήσεις. Δεν μπορώ να απολογηθώ για τους αδελφούς μου, ούτε για τους φίλους μου. Ο Αντώνης Ρέμος στεναχωρήθηκε γιατί ήταν 20 λεπτά μακριά. Μέχρι και τελευταία στιγμή μέχρι και με ελικόπτερο προσπάθησε να έρθει, αλλά δεν τα κατάφερε δυστυχώς».

Πληροφορίες από star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook