Οι δάσκαλοι οδήγησης μπορούν να πληρώνονται και με… σεξ!

οι-δάσκαλοι-οδήγησης-μπορούν-να-πληρώ-319187

Μία νέα και πολύ ενδιαφέρουσα υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη άμεσα στην Ολλανδική κοινωνία, καθώς οι δάσκαλοι οδήγησης θα μπορούν να πληρώνονται από τους πελάτες τους με την παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών.

Το πρόγραμμα λέγεται -πιο εύστοχα δεν γίνεται- «Ride for a Ride» (μη μας ζητάτε να το μεταφράσουμε στα ελληνικά, αφήστε την φαντασία σας να… καλπάσει), και αφορά την δυνατότητα που παρέχει το κράτος στους δασκάλους οδήγησης να πληρώνονται σε… είδος. Και μάλιστα στο είδος εκείνο που προκύπτει από το αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου, πολύ πριν καν ανακαλυφθεί ο τροχός και σαφώς πολύ πριν μας προκύψουν τα ABS και οι αερόσακοι κάθε είδους.

Η δυνατότητα αυτή μπορεί να εφαρμοστεί στην Ολλανδία καθώς εκεί η πορνεία δεν είναι παράνομη, αρκεί το πρόσωπο που την ασκεί να έχει μία νόμιμη άδεια άσκησης του επαγγέλματος και φυσικά να πληρώνει τους φόρους του. Μία απλή σχέση δηλαδή ενός ελεύθερου -και ελευθέρων ηθών- επαγγελματία, ο οποίος μπορεί όπως φαίνεται από τη νέα διάταξη που τέθηκε σε ισχύ να πληρώνει σε… είδος έναν αντίστοιχο ελεύθερο επαγγελματία όπως είναι ο δάσκαλος οδήγησης.

Το πρόγραμμα αφορά άτομα που είναι ηλικίας άνω των 18 ετών και εμπίπτουν στους προαναφερθέντες κανονισμούς για την πορνεία στην χώρα. Υπάρχουν βέβαια οι γνωστές αντιρήσεις από τους θρησκευόμενους δεξιούς της Βουλής, όμως η υπουργός Μεταφορών της Ολλανδίας Μέλανι Σουλτς Βαν Χάεγκεν αλλά και ο συνάδελφός της υπουργός της Δικαιοσύνης δήλωσαν ότι «δεν πρόκειται για παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών, αλλά για μία πληρωμή για την παροχή ενός μαθήματος οδήγησης».

Απλά, ολλανδικά πράγματα δηλαδή, χωρίς ενοχές και μπερδέματα με AΦΜ και αποδείξεις. Τώρα αν κάποιοι και στην Ελλάδα φαντασιώνονται μία αντίστοιχη… ανταλλακτική οικονομία, να σας υπενθυμίσουμε ότι η πορνεία είναι παράνομη στην χώρα μας.

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook