Οι γονείς-δολοφόνοι έβαζαν μέχρι και ιερείς να ψάχνουν για τον Κωστή

οι-γονείς-δολοφόνοι-έβαζαν-μέχρι-και-ι-323640

Αφού δολοφόνησαν τον 23χρονο στη συνέχεια ζητούσαν βοήθεια δήθεν για να τον βρουν προκειμένου να κρύψουν τα ίχνη τους

Οργή επικρατεί στη Σιάτιστα για την υπόθεση του Κωστή Πολύζου, του άτυχου 23χρονου που δολοφονήθηκε από την μητέρα του και τον πατριό του το 2011 αλλά χρειάστηκαν πέντε χρόνια προκειμένου το έγκλημα να διαλευκανθεί και η αστυνομία να περάσει χειροπέδες στη Δέσποινα Κουτσέγκου και στον Χρήστο Ντίο.

Όπως λένε κάτοικοι της μικρής πόλης η Κουτσέγκου λίγες ημέρες μετά τη δολοφονία του Κωστή, για την οποία φέρεται να έχει παίξει ρόλο ένα δάνειο 250.000 ευρώ που είχε εκδοθεί στο όνομα του 23χρονου, όχι μόνο πήγαινε στα ραδιόφωνα και ζητούσε να μεταδίδουν μηνύματα για τον αγνόουμενο τότε γιο της αλλά είχε φτάσει στο σημείο να πηγαινει στις εκκλησίες και να παρακαλεί ιερείς να κάνουν ανακοινώσεις από άμβωνος προκειμένου όλοι να βοηθήσουν για την εύρεση του Κωστή, τον οποίο η ίδια είχε δολοφονήσει.

Σοκαριστική είναι, δε, η λεπτομέρεια που υπενθυμίζει ο δημοσιογράφος Θ.Πεσνικάς ότι τα ερωτήματα πλήθυναν για την τύχη του 23χρονου όταν ένας συνονόματός του με το ίδιο πατρώνυμο ενημερώθηκε από έναν κλητήρα ότι χρωστούσε 124.000 ευρώ, ποσό που χρωστούσε ο άτυχος νέος.

Αυτό επίσης που προκαλούσε μεγάλη εντύπωση, σύμφωνα με όσα δηλώνουν κάτοικοι στο KOZANILIFE.GR, είναι το γεγονός, ότι τον Κωστή δεν τον άφηναν μόνο του. Ακόμα και για καφέ έβγαινε με τη μητέρα του και τον πατριό του.

Οι περισσότεροι κατηγορούν τον πατριό επισημαίνοντας ότι «ο Κωστής ήταν ένα παιδί γεμάτο ζωντάνια όσο ζούσε με τον πατέρα του, ήταν πολύ χαρούμενο και από τότε που πήρε «αυτόν», τον δεύτερο τον άντρα της, από τότε άλλαξε τελείως ο Κωστής», αλλά και η μάνα του άλλαξε…».

Ο Χρήστος Ντίος εξάλλου ήταν αυτός που κατηγορούσε το χωριό ότι ήθελε να του «φορτώσει» το φόνο καθώς αυτό έλεγε στους συναδέλφους του στη ΔΕΗ που μίλησαν στο protothema.gr.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook