Οι ΑΒΒΑ «ξαναγεννιούνται» σε ελληνική ταβέρνα στη Στοκχόλμη

οι-αββα-ξαναγεννιούνται-σε-ελληνικ-322915

Το συγκρότημα των «Abba» έχει αφήσει πίσω του θρυλικές επιτυχίες. Ποιος δεν έχει χορέψει στους ήχους του «Dancing Queen», του «Waterloo» ή του «Gimmie». Η σουηδική μπάντα έχει εμπνεύσει τη συγγραφή ενός από τα πιο δημοφιλή μιούζικαλ του Μπρόντγουεϊ, από το οποίο ξεπήδησε και το φιλμ «Mamma Mia» με την ανεπανάληπτη Μέριλ Στριπ στα καταγάλανα νερά των Βόρειων Σποράδων.

Το γκρουπ που ξεσήκωσε θύελλα στη δεκαετία του ’70 και τις αρχές του ’80 με τα τραγούδια του, δεν έχει κάνει καμία δημόσια εμφάνιση μαζί από το 2008, από την πρεμιέρα του «Mamma Mia» δηλαδή. Κι όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Daily Mail», κάπου βρέθηκαν ξανά.

Τα τέσσερα πρώην μέλη των «Abba», έκαναν πριν λίγες ημέρες μια σπάνια κοινή εμφάνιση στα εγκαίνια ενός εστιατορίου στην Στοκχόλμη, εμπνευσμένο από το μιούζικαλ «Mamma Mia!», το οποίο φέρει το όνομα «Mamma Mia! The Party».

Η βασική ιδέα προβλέπει μουσικούς και ηθοποιούς να αλληλεπιδρούν με τους πελάτες και τους σερβιτόρους του εστιατορίου, προσκαλώντας τους να χορέψουν και να τραγουδήσουν μαζί τους, στους ρυθμούς των επιτυχιών της δεκαετίας του ’70s του συγκροτήματος που άφησε εποχή.

Η είδηση βέβαια είναι ότι το πρώην μέλος του συγκροτήματος, ο 70χρονος πλέον Bjorn Ulvaeus, θέλησε να μεταφέρει το επενδεδυμένο με τα κομμάτια των Abba σόου σε μια ελληνική ταβέρνα, την «Ταβέρνα του Νίκου», την οποία και ο ίδιος αγόρασε.

Το σκηνικό της ταβέρνας θα είναι εμπνευσμένο από ελληνικό νησί, όπως και στο μιούζικαλ, με την ιστορία όμως να παραλλάσσεται από μέρα σε μέρα.

Οι πελάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν Μεσογειακή κουζίνα, ίσως και τραγούδια και χορό του Ζορμπά και μπόλικο ούζο.

Και η τιμή ανά άτομο; Περίπου στα 100 ευρώ παρακαλώ!

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook