Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε τον αδελφό του με μια μαχαιριά

οικογενειακή-τραγωδία-σκότωσε-τον-αδ-206108

maxairiΜοιραίος ήταν ο καυγάς που ξέσπασε μεταξύ δυο νεαρών αδελφών στον οικισμό Φανάρι της Κομοτηνής, καθώς ο ένας έβγαλε μαχαίρι και το κάρφωσε στο κορμί του άλλου τραυματίζοντάς τον θανάσιμα! Ο αδελφοκτόνος, που αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, συνελήφθη και κρατείται.

Το αιματηρό περιστατικό συνέβη στις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν τα δύο αδέλφια καυγάδισαν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους. Ξαφνικά, ο 31χρονος επιτέθηκε με μαχαίρι στον κατά ένα χρόνο μεγαλύτερο αδελφό του και τον μαχαίρωσε σωριάζοντάς τον αιμόφυρτο στο δάπεδο. Το πλήρωμα του ασθενοφόρου που έφτασε λίγο αργότερα, διαπίστωσε ότι ο άτυχος 32χρονος ήταν νεκρός και η σορός του μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κομοτηνής για νεκροτομή.

Οι άνδρες της Αστυνομίας που έφτασαν στον οικισμό, συνέλαβαν τον δράστη του αιματηρού επεισοδίου που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία. Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος «Κάιν» δεν είχε διαφορές με τον αδελφό του, ωστόσο η ψυχολογική του κατάσταση ήταν τέτοια που τον είχε κάνει πρωταγωνιστή αρκετών βίαιων περιστατικών στο χωριό.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook