Σοκ: Σκότωσε την αδελφή του και τον φίλο της στα σκαλιά του σπιτιού τους

σοκ-σκότωσε-την-αδελφή-του-και-τον-φίλο-213122

elliniki-astynomiaΜια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί όταν ένας άνδρας πυροβόλησε την αδελφή του και τον φίλο της. Το ένα από τα δύο θύματα πρόλαβε να ενημερώσει την αστυνομία λίγο πριν ξεψυχήσει. Εντοπίστηκε το πιστόλι, άφαντος όμως παραμένει ο δράστης.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 9 σήμερα το πρωί, στην περιοχή του Κορυδαλλού και συγκεκριμένα στην οδό Κρέσνας, όταν οι περίοικοι άκουσαν απανωτούς πυροβολισμούς.

Πριν προλάβουν όμως εκείνοι να ενημερώσουν την αστυνομία φαίνεται πως πρόλαβε το ένα από τα θύματα. Στο κέντρο της άμεσης δράσης τηλεφώνησε ένας άνδρας που είπε “βοήθεια, με έχουν πυροβολήσει, αιμορραγώ”.

Ο άνδρας πρόλαβε να δώσει και τη διεύθυνση στην οδό Κρέσνας ωστόσο οι αστυνομικοί δεν πρόλαβαν να τον βοηθήσουν. Ο άτυχος άνδρας είχε ξεψυχήσει μέχρι να φτάσουν.

Οι αστυνομικοί αντίκρισαν ένα φρικτό θέαμα. Πλάι στον άτυχο άνδρα κείτονταν νεκρή και μια γυναίκα.

Αμέσως ερεύνησαν στο χώρο και διαπίστωσαν ότι στο ισόγειο, πλάι στα σκαλιά όπου βρέθηκαν νεκροί ο άνδρας και η γυναίκα έμενε ο αδελφός της γυναίκας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος είναι ο δράστης και πιθανότατα διέπραξε το έγκλημα για λόγους τιμής.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο διαμέρισμα του ισογείου όπου διαμένει ο φερόμενος ως δράστης εντοπίστηκε το όπλο του εγκλήματος ωστόσο ο δράστης ακόμη διαφεύγει και οι αστυνομικοί έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό σε ολόκληρη την περιοχή.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook