Οικογένεια ομογενών στην Ουάσιγκτον βρέθηκε απανθρακωμένη… Πρώτα είχε δολοφονηθεί! | Photos

οικογένεια-ομογενών-στην-ουάσιγκτον-250340

omogeneis-fonosΣυγκλονίζουν οι εξελίξεις από την υπόθεση δολοφονίας μιας ευκατάστατης οικογένειας ομογενών στην Ουάσιγκτον, της οποίας το σπίτι τυλίχθηκε στις φλόγες την περασμένη Πέμπτη, με αποτέλεσμα να βρεθούν απανθρακωμένοι, το ζευγάρι, ο 10χρονος γιος τους και η οικιακή βοηθός.

Τα στοιχεία που έρχονται τώρα στη δημοσιότητα αλλάζουν τα δεδομένα, αφού τα θύματα έφεραν βάναυσες μαχαιριές στα σώματα τους, πράγμα που σημαίνει ότι πρωτίστως είχαν δολοφονηθεί! Στη συνέχεια απ’ ότι φαίνεται, οι δράστες έβαλαν φωτιά στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας Σαββοπούλου (αξίας 2 εκατ. δολαρίων), στο Άρλιγκτον, βορειοδυτικά της Ουάσιγκτον, προκειμένου να καλύψουν τα ίχνη του στυγερού εγκλήματος.

omogeneis-fonos6

Νεκροί βρέθηκαν ο 46χρονος Σάββας Σαβόπουλος, η 47χρονη σύζυγος του Έιμι Σαβόπουλος, ο 10χρονος γιος τους Φίλιπ και 57χρονη οικιακή βοηθός Βεραλίσια Φιγκερόα.

omogeneis-fonos2

Το ζευγάρι είχε και δύο μεγαλύτερες κόρες, την 19χρονη Αμπιγκέιλ και την 16χρονη Κατερίνα, οι οποίες είναι οικότροφες σε σχολείο και δεν βρίσκονταν στο σπίτι τη στιγμή της τραγωδίας.

omogeneis-fonos3

Οι έρευνες έδειξαν ότι δεν υπήρχαν σημάδια παραβίασης στο σπίτι, ενώ εικάζεται ότι οι δράστες διανυκτέρευσαν στο σπίτι το προηγούμενο βράδυ, πριν το έγκλημα και πως βασάνισαν τα θύματά τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη, ότι οι δολοφόνοι ήθελαν κάτι από τον πατέρα και διευθύνοντα σύμβουλο και πως γνώριζαν την οικογένεια.

omogeneis-fonos4

Η αστυνομία έχει στη διάθεση της βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο διακρίνεται ένα άτομο να απομακρύνεται γρήγορα από το σπίτι λίγο πριν ξεσπάσει η πυρκαγιά, το οποίο και αναζητείται.

omogeneis-fonos5

Πηγή: star.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook