Οδηγός σε αμόκ! Σπάει το τζάμι με γροθιές, ρίχνει σπρέι πιπεριού! | Video

οδηγός-σε-αμόκ-σπάει-το-τζάμι-με-γροθιέ-505665

Ένα σοκαριστικό περιστατικό κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο ένας άνδρας στη Φλόριντα. Πρωταγωνιστές δύο άνδρες και τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι πολύ χειρότερα…
amok3amok2Ο σοκαριστικός τσακωμός συνέβη πριν λίγες ημέρες στη Φλόριντα, των ΗΠΑ και μπορεί να διήρκεσε μόλις 45 δευτερόλεπτα, όμως ήταν αρκετά για να γίνει ένας άνδρας μάρτυρας ενός αδιανόητου τσακωμού.

Το βίντεο δείχνει έναν άνδρα να βγαίνει από το πολυτελές του αυτοκίνητο και με μόλις δύο γροθιές (με γυμνά χέρια μάλιστα) να καταφέρνει να σπάσει το τζάμι του οδηγού ενός άλλου αυτοκινήτου!

Σα να μην έφτανε αυτό, όταν ο δεύτερος οδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητό του, ο… μποξέρ οδηγός φαίνεται να του ρίχνει και σπρέι πιπεριού στο πρόσωπο!

Αντιδρώντας, ανοίγει το πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, βγάζει μια σωλήνα και προσπαθεί να χτυπήσει την BMW, που όμως προλαβαίνει και γίνεται… καπνός!

Ο οδηγός που μαγνητοσκόπησε το περιστατικό εξηγεί τι συνέβη: «Ήμουν σταματημένος σε φανάρι και είδα τον οφηγό του Ford F150 να βρίζει και να φωνάζει στον άλλο οδηγό, βγαίνοντας από το αυτοκίνητό του και πηγαίνοντας στη μεριά του οδηγού της BMW. Νευριασμένος που εκείνος του έριξε σπρέι πιπεριού, κλώτσησε τη BMW και τότε άρχισα να τραβάω το βίντεο.

Με τους ισχύοντες νόμους στη Φλόριντα για την οπλοκατοχή, πραγματικά πίστεψα ότι κάποιος θα έχανε τη ζωή του. Όταν το οδηγός του Ford άνοιξε το πορτ μπαγκάζ, ππερίμενα πως σίγουρα θα έβλεπα ένα τουφέκι! Τείκά έβγαλε μία σωλήνα καταφέρνοντας μόνο ένα αξιοθρήνητο χτύπημα στον… αέρα ενώ ο οδηγός της BMW έφευγε από το σημείο».

Πηγή: dailymail.co.uk

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook