Οδηγίες προστασίας για ασφαλή θέρμανση | Photos

οδηγίες-προστασίας-για-ασφαλή-θέρμαν-461106

Την τελευταία πενταετία, τους μήνες των εορτών, έχει σημειωθεί μια σημαντική αύξηση των αστικών πυρκαγιών σε καταλύματα, λόγω της εκδήλωσης περιστατικών από τη χρήση θερμαντικών σωμάτων και τζακιών. Μόνο την περσινή χρονιά, ο αριθμός αυτών των πυρκαγιών ανήρθε στα 972 περιστατικά σε σύνολο 7.693 περιστατικό για ολόκληρο το έτος.

Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκαν δύο ψηφιακές αφίσες και ένα ενημερωτικό φυλλάδιο με σχετικές οδηγίες προστασίας και συμβουλές ορθής χρήσης διάφορων θερμαντικών μέσων και εορταστικού εξοπλισμού, για την καλύτερη προετοιμασία όλων και ιδιαίτερα των ηλικιωμένων ατόμων, ενόψει μάλιστα και της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.

Οι αφίσες και το φυλλάδιο με τις οδηγίες προστασίας, έχουν αποσταλεί στις Αποκεντρωμένες Διοικήσεις του Κράτους, καθώς και σε Περιφέρειες και Δήμους, για την ανάρτησή τους στις οικείες ιστοσελίδες και κάθε περαιτέρω χρήση, ενώ θα προβάλλονται και στις οθόνες των σταθμών του μετρό, καθ’ όλη τη διάρκεια του χειμώνα.

afisa_thermansi_2016

afisa_xmas_fota_2016_2

typosthes.gr

One thought on “Οδηγίες προστασίας για ασφαλή θέρμανση | Photos

  1. Και προσοχη στα ενεργειακά τζακια ΜΗΝ βαζετε μαζεμενα ξυλα απο δενδρα με μεγαλη περιεκτικοτητα σε ρετσινη,πχ πεύκα γιατι ανοιγουνε τα μαντεμια του τζακιου!!!! αφού το ρετσινι εχει την ιδιοτητα ν ανεβαζει μεγαλη θερμοκαρασια σε πολυ συντομο χρονικο διαστημα ενω η ελια δεν το εχει αυτο…Καψε τα βρωμοπευκα σου μα μαζι με αλλα ξυλα αλλιως ετοιμασου να πλερωσεις την επισκευη του ενεργειακου…(Και οι βρωμοπαλετες εχουνε μεγαλη περιεκτικοτητα σε ρετσινι αφου ειναι λατακια χαμηλης ποιοτητας,μα τωρα να εχει δωσει καποιος τοσα χρηματα και να καιει παλετες και μελαμινες λιγακι παραλογο μου φαινεται ,μα…)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook