«Ξύπνησε» η 34χρονη | Διαμαρτυρία των κατοίκων στο Έλος

ξύπνησε-η-34χρονη-διαμαρτυρία-των-κα-87712

Οικεία και φιλικά πρόσωπα που ήταν διαρκώς στο πλευρό της όλη την εβδομάδα, αντίκρισε, ανοίγοντας τα μάτια της, η 34χρονη δασολόγος, η οποία είχε τραυματιστεί την περασμένη Κυριακή στα Τοπόλια της Κισσάμου, όταν ένας βράχος έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό της. Δες εδώ.

topolia1

Σύμφωνα με το νευροχειρούργο Γιώργο Αρχοντάκη, η κοπέλα ανέκτησε πλήρως τις αισθήσεις της και έχει άμεση επαφή με το περιβάλλον, ενώ νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ο οργανισμός της ανταποκρίνεται πλήρως στην αγωγή που ακολουθείται.

Την ίδια ώρα, με πένθιμους ψαλμούς της Μεγάλης Παρασκευής και κηδειόσημα στα καταστήματά τους, κάτοικοι και επιχειρηματίες στο Έλος της Κισσάμου διαμαρτυρήθηκαν για το κλείσιμο του δρόμου στα Τοπόλια, μετά το ατύχημα της περασμένης Κυριακής και τον τραυματισμό της 34χρονης δασολόγου.

Η ετήσια γιορτή μελιού ήταν η αφορμή για να εκφραστεί η δυσαρέσκεια για την απόφαση που ήρθε μέσα στον Αύγουστο και αποτελεί οικονομική καταστροφή γι’ αυτούς.

Εκτός όμως από τα οικονομικά προβλήματα, τίθενται και θέματα περίθαλψης και υγείας, καθώς σε καθημερινή σχεδόν βάση, αρκετοί κάτοικοι χρειάζεται να πάνε ή να μεταφέρουν δικούς τους ανθρώπους στο Νοσοκομείο Χανίων.

Οι απόψεις διίστανται για το κλείσιμο του δρόμου, αφού πολλοί είναι εκείνοι που θέτουν σε προτεραιότητα ζητήματα ασφάλειας και όχι οικονομικά.

Πάντως, οι κάτοικοι εμφανίζονται διατεθειμένοι να φτάσουν μέχρι και στον αποκλεισμό της εθνικής οδού, αν δεν επανεξετάσει την απόφασή του ο αντιπεριφερειάρχης.

 

Πηγή: neatv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook