Ξυπνάτε με πρησμένο πρόσωπο; Με αυτό το τρικ όχι πιά

ξυπνάτε-με-πρησμένο-πρόσωπο-με-αυτό-το-751347

Tο πρήξιμο μετά από έναν καλό ύπνο είναι για τις περισσότερες γυναίκες κάτι αρκετά συνηθισμένο, όμως καμία από εμάς δεν έχει το χρόνο να περιμένει το πρωί μέχρι το πρόσωπο να επανέλθει στις φυσιολογικές διαστάσεις του. Η περιοχή γύρω από τα μάτια μας εμφανίζει σακούλες και πρήξιμο ή ερυθρότητα όπως επίσης και τα ζυγωματικά μας.

Κατά τη διάρκεια του νυχτερινού ύπνου οι ρυθμοί μας πέφτουν και το σώμα ηρεμεί. Είναι πολύ πιθανό, αναλόγως τη στάση κατά τη διάρκεια του ύπνου σας, της διατροφής της προηγούμενης ημέρας ή ακόμη και από τις λιγότερες ώρες ύπνου, να εμφανίσετε κατακράτηση υγρών.

Το μυστικό σε αυτή τη περίπτωση είναι το μασάζ προσώπου. Αφιερώστε τρία με τέσσερα λεπτά καθημερινά στο μασάζ προσώπου σας και ξεκινήστε τη μέρα με τονωμένη διάθεση. Το μασάζ, τονώνει τη μικροκυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να “ξυπνάει” την επιδερμίδα σας διαστέλλοντας τα αιμοφόρα αγγεία ενώ καταπολεμά την κατακράτηση υγρών που είναι υπεύθυνη για το πρήξιμο. Ακόμη βοηθά τα ευεργετικά συστατικά των προϊόντων περιποίησης να απορροφηθούν καλύτερα.

Ο σωστότερος τρόπος για το πρωινό μασάζ προσώπου όσο εφαρμόζετε την κρέμα σας είναι να εντοπίσετε τους λεμφαδένες στις δύο πλευρές του προσώπου σας. Κάντε ελαφριές πιέσεις από το κέντρο του προσώπου σας προς τα έξω στο ύψος της γνάθου και τους κροτάφους, εκεί που βρίσκεται δηλαδή συνήθως το περισσότερο πρήξιμο. Κάντε ακριβώς την ίδια κίνηση στην περιοχή κάτω από τα μάτια, χρησιμοποιώντας τον παράμεσο ο οποίος ασκεί πολυ λιγότερη πίεση σε σχέση με τα υπόλοιπα δάχτυλα.

Δείτε το πρήξιμο να εξαφανίζεται και την επιδερμίδα σας να δείχνει πιο τονωμένη και νεανική κάθε πρωί με αυτή την απλή συνήθεια που θα σας αλλάξει τη διάθεση.

marieclaire.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook