Ξενοδοχείο στα Χανιά αναδείχθηκε κορυφαίο νέο θέρετρο της Ευρώπης | Photos

ξενοδοχείο-στα-χανιά-αναδείχθηκε-κορ-468609

7 ελληνικά ξενοδοχεία, μια εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων και η αεροπορική εταιρεία Aegean κέρδισαν την πρωτιά στην Ευρώπη για το 2017 στις κατηγορίες τους στην απονομή των 24ων World Travel Awards, που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο στην Αγία Πετρούπολη.

Η λαμπερή τελετή απονομής των «Όσκαρ της Τουριστικής Βιομηχανίας», όπως χαρακτηρίζονται παγκοσμίως τα συγκεκριμένα βραβεία, πραγματοποιήθηκαν στο Ρωσικό Μουσείο Εθνογραφίας και συγκέντρωσαν τους πιο σημαντικούς εκπροσώπους της παγκόσμιας τουριστικής κοινότητας.

Τα βραβεία «World Travel» θεσμοθετήθηκαν το 1993 με σκοπό την αναγνώριση και την επιβράβευση της διάκρισης σε όλους τους βασικούς τομείς των ταξιδιωτικών και τουριστικών επιχειρήσεων, καθώς και επιχειρήσεων φιλοξενίας.

Η ελληνική παρουσία στα «Όσκαρ Τουρισμού 2017» ήταν σημαντική, καθώς το βραβείο υπεύθυνου τουρισμού στην Ευρώπη για το 2017 απέσπασε το Costa Navarino ενώ η HotelBrain ανακηρύχθηκε, για 3η συνεχόμενη χρονιά, κορυφαία εταιρεία διαχείρισης ξενοδοχείων στην Ευρώπη (Europe’s Leading Hotel Management Company) αλλά και στην Ελλάδα (Greece’s Leading Hotel Management Company).

Το Elounda Beach Hotel & Villas είναι το κορυφαίο της Ευρώπης στην κατηγορία «Europe’s Leading Resort Villas 2017» και το Elounda Bay Palace πρώτο στην κατηγορία «Leading Seafront Resort της Ευρώπης 2017».

Στην κατηγορία του πολυτελούς γαμήλιου θερέτρου κορυφαίο ξενοδοχείο ανακηρύχθηκε το Grand Resort Lagonissi , ενώ το Porto Zante Villas & Spa ανακηρύχθηκε κορυφαίο ξενοδοχείο παραλίας στην Ευρώπη, καθώς και κορυφαίο πολυτελές ξενοδοχείο με βίλες.

Ως κορυφαίο νέο θέρετρο της Ευρώπης 2017 βραβεύτηκε το Domes Noruz Chania, Autograph Collection, ενώ το Andronis Luxury Suites βραβεύτηκε ως «Greece’s Leading Luxury All-Suite Hotel 2017».

Ακόμη το Mideast βραβεύτηκε για 4η συνεχόμενη χρονιά, ως Greece’s Leading Destination Management Company και το Beleon ως Greece’s Leading Travel Agency 2017! H δε Aegean Airlines, ανακηρύχθηκε ως η κορυφαία περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη.

Ως κορυφαίο νέο θέρετρο της Ευρώπης 2017 βραβεύτηκε το Domes Noruz Chania, Autograph Collection, που βρίσκεται στα Χανιά.

zarpanews.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook