Ξεκινάει σήμερα η περιοδεία Μεϊμαράκη στην Κρήτη

ξεκινάει-σήμερα-η-περιοδεία-μεϊμαράκ-280270

Σήμερα ξεκινά την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, η οποία θα περιλαμβάνει επαφές με κομματικά στελέχη και παράγοντες, συναντήσεις με εκπροσώπους φορέων και ανοικτές ομιλίες. Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος της ΝΔ φαίνεται πως έχει αποφασίσει να είναι υποψήφιος σε Β΄Αθηνών και Ηράκλειο, για λόγους συναισθηματικούς ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr δεν είναι βέβαιο το ποια έδρα τελικά θα επιλέξει να κρατήσει.

Πρόγραμμα

Από το Νομό Λασιθίου επέλεξε ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Βαγγέλης Μεϊμαράκης, να ξεκινήσει τη διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, συνεχίζοντας τον προεκλογικό αγώνα της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει της κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης της 20ής Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρόεδρος της Ν.Δ θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος σήμερα στις 9.50 το πρωί και αναμένεται να αφιχθεί στο Ηράκλειο στις 11.00.

Αμέσως θα αναχωρήσει με προορισμό το Λασίθι και μισή ώρα αργότερα θα βρίσκεται στη Νεάπολη όπου θα έχει συνάντηση με πολίτες.

Στις 12.00 το μεσημέρι θα φτάσει στον Άγιο Νικόλαο όπου θα έχει επαφές με τον αντιπεριφερειάρχη και δημάρχους του νομού Λασιθίου. Από τις 12.30 ως τη μία και μισή ακολουθούν επαφές του με παραγωγικούς φορείς και με τους υποψηφίους βουλευτές που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ στα γραφεία της ΝΟΔΕ Λασιθίου. Αργά το μεσημέρι (14.30) θα αναχωρήσει από τον Άγιο Νικόλαο με προορισμό το Ηράκλειο, όπου αναμένεται να φτάσει περίπου στις (15.15).

Στις 7.30 το απόγευμα θα πραγματοποιήσει ομιλία σε συγκέντρωση της Ν.Δ στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ, στην πλατεία Ελευθερίας.

Την Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου, ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα μεταβεί στα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης όπου θα συναντηθεί με τον Περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και δημάρχους του Ν. Ηρακλείου.

Αμέσως μετά θα αναχωρήσει για την Δυτική Κρήτη με πρώτο σταθμό της περιοδείας του το Πέραμα Μυλοποτάμου. Από τις 12.00 το μεσημέρι ως τις 14.45 θα συναντηθεί στο Ρέθυμνο με τον Αντιπεριφερειάρχη και τους δημάρχους, με παραγωγικούς φορείς αλλά και με πολίτες.

Ο πρόεδρος της Ν.Δ θα συνεχίσει ακόμα δυτικότερα και θα μεταβεί λίγο πριν τις 4.00 το απόγευμα στο Ακρωτήρι Χανίων όπου θα καταθέσει στεφάνι στους τάφους των Βενιζέλων. Στις 16.15 θα βρίσκεται στην Αγιά προκειμένου να επισκεφθεί τον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης και στις 17.00 το απόγευμα θα επιστρέψει στα Χανιά για επαφές στην Αντιπεριφέρεια και στις 18.30 θα προβεί σε δηλώσεις στα ΜΜΕ. Ο Βαγγέλης Μειμαράκης θα ολοκληρώσει την διήμερη περιοδεία του στην Κρήτη, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 το βράδυ στο “Πορτοκάλι”

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook