Ξεκαρδιστική αντίδραση 5χρονου που μαθαίνει ότι θα αποκτήσει και τρίτη αδερφή | Video

ξεκαρδιστική-αντίδραση-5χρονου-που-μα-135242

Τα αγοράκια σε μικρή ηλικία είναι αποδεδειγμένο ότι δε μοιράζονται ευχάριστα το δωμάτιο και τα παιχνίδια τους με τα κοριτσάκια. Τι γίνεται όμως όταν είσαι 5 χρονών, συγκατοικείς ήδη με 2 κοριτσάκια και σου ανακοινώνουν ξαφνικά ότι έρχεται και τρίτο; Η αντίδραση του πιτσιρίκου τα λέει όλα.

Οι γονείς συγκέντρωσαν τα 3 παιδιά τους, τον Γκάνερ την Πέσλει και την Χάρπερ γύρω από το τραπέζι για να τους αποκαλύψουν το φύλο του μωρού που κυοφορεί η μητέρα. Ετσι τους έφτιαξαν ένα κέικ και άφησαν τον Γκάνερ να το κόψει, λέγοντας του ότι μέσα στο κέικ θα βρει το φύλο του μωρού.

babe_0Οταν όμως ο ενθουσιασμένος Γκάνερ κόβει το κέικ και το βλέπει ροζ, η αντίδραση του ήταν μάλλον απρόβλεπτη αφού ξεσπάει σε λυγμούς φωνάζοντας «δε θέλω άλλο κορίτσι»

Προσπαθώντας να τον παρηγορήσει, ο μπαμπάς του λέει γελώντας ότι είχε κι εκείνος την ίδια ακριβώς αντίδραση μαθαίνοντας τα νέα, ωστόσο ο Γκάνερ είναι απαρηγόρητος και συνεχώς φωνάζει ότι δεν αντέχει άλλα κορίτσια.

Τουλάχιστον οι αδελφές του Πέσλει και Χάρπερ φαίνονται μάλλον ενθουσιασμένες με τα νέα.

Ωστόσο η ξεκαρδιστική ιστορία είχε αίσιο τέλος, αφού, ο Γκάνερ, μιλώντας μέσω Skype στο RightThisMinute είπε ότι είναι χαρούμενος τελικά που θα αποκτήσει αδελφάκι.

Πηγή: iefimerida.gr

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook