Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στα Ζωνιανά | Ενέδρα από κουκουλοφόρους με όπλα

ξεκαθάρισμα-λογαριασμών-στα-ζωνιανά-251394

peripolikaΑπό το γλέντι του γάμου βρέθηκε στο νοσοκομείο ένας 43χρονος άνδρας από τα Ζωνιανά, μετά από επίθεση που δέχτηκε στο πάρκινγκ νυχτερινού κέντρου διασκέδασης , στο Ηράκλειο. Το συμβάν που «έστειλε» στο νοσοκομείο το 43χρονο σημειώθηκε το βράδυ της 10ης Μαΐου σε κέντρο διασκέδασης, όπου συνδιασκέδαζε ολόκληρο το χωριό των Ζωνιανών σε γλέντι γάμου.

Ο 43χρονος άνδρας που βρισκόταν εκεί με την οικογένειά του, κάποια στιγμή έφυγε για το πάρκινγκ προκειμένου να φέρει το αυτοκίνητό του, να επιβιβάσει την οικογένειά του και όλοι μαζί να φύγουν. Ωστόσο στο πάρκινγκ, δύο άγνωστοι του είχαν στήσει ενέδρα! Με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κρατώντας όπλα ακινητοποίησαν τον 43χρονο τον οποίο ξυλοκόπησαν, ενώ λίγο αργότερα εξαφανίστηκαν.

Ο 43χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο βαριά χτυπημένος στο πρόσωπο, αφού από τα χτυπήματα έχει σπάσει η γνάθος του. Σήμερα, μέρες μετά την επίθεση, υποβλήθηκε για τρίτη φορά σε χειρουργική επέμβαση, ευελπιστώντας στην αποκατάσταση των τραυμάτων του.

Όσο για τους δράστες, το θύμα δεν τους είδε, αφού φορούσαν κουκούλες, όμως σε κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς ανέφερε ότι υποψιάζεται δύο συγχωριανούς του, με τους οποίους έχει κτηματικές διαφορές. Η αστυνομία έχει ξεκινήσει προανάκριση για τον εντοπισμό των δραστών, ενώ αναβρασμός και αναστάτωση επικρατεί στα Ζωνιανά αφού στην υπόθεση εμπλέκονται δύο οικογένειες του χωριού.

cretalive.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook