Ξεκίνησαν τα έργα στον Κλαδισό | Υπομονή από τους οδηγούς για τις ουρές χιλιομέτρων | Photos

ξεκίνησαν-τα-έργα-στον-κλαδισό-υπομον-508913

Ξεκίνησαν από τα ξημερώματα τα έργα που πραγματοποιεί η ΔΕΥΑΧ στον κόμβο του Κλαδισού για την αντιμετώπιση των συχνών πλημμυρικών φαινομένων στο συγκεκριμένο σημείο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΗ παρέμβαση της επιχείρησης ήταν επιβεβλημένη καθώς τους τελευταίους μήνες η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή, εξαιτίας και των ισχυρών πρόσφατων βροχοπτώσεων ήταν στις περισσότερες περιπτώσεις τραγική.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΓια την εν λόγο παρέμβαση της ΔΕΥΑΧ στην αρχή της Παλιάς Εθνικής Χανίων – Κισσάμου, που αξίζει να σημειωθεί δεν είναι στην ευθύνη της Επιχείρησης Ύδρευσης και αποχέτευσης, είχε παραχωρήσει σχετική συνέντευξη τύπου ο πρόεδρος κ. Αντώνης Σχετάκης (δείτε εδώ).

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣημειώνεται πως σήμερα πάντως στο σημείο είχε προκληθεί κυκλοφοριακό χάος καθώς η ουρά των αυτοκινήτων, παρά τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, έφθανε μέχρι τον Μακρύ Τοίχο.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΣε ότι αφορά την διάρκεια των εργασιών όπως ειπώθηκε από τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΧ κ. Σχετάκη αυτή θα είναι, καιρού επιτρέποντος, μια εβδομάδα.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAΟι οδηγοί πάντως που θα πρέπει να περάσουν ειδικά τις πρωινές ώρες από τον κόμβο του Κλαδισού θα πρέπει να κάνουν υπομονή και να δείξουν κατανόηση, καθώς η παρέμβαση στο συγκεκριμένο σημείο ήταν εξαιρετικά απαραίτητη.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAzarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook