Ξανά «ψώνισε» από Χανιά ο Παναιγιάλειος

ξανά-ψώνισε-από-χανιά-ο-παναιγιάλει-506624

Συνεχίζει τα «ψώνια» από τα Χανιά ο Παναιγιάλειος, ο οποίος αυτή τη φορά ανακοίνωσε την απόκτηση του Ανδρέα Σταματή, που πέρσι αγωνιζόταν στον ΑΟΧ και σημείωσε 11 γκολ (7 ασίστ) σε 32 συμμετοχές.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Η «ΠΑΕ Παναιγιάλειος» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Σταματή. Ο 24χρονος (γεν. 12/5/1993) επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία μας, όπου υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο, διάρκειας ενός έτους.

Την περσινή περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα των Χανίων, σκοράροντας 11 φορές σε 32 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα της Football League, ενώ κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στον Πανιώνιο, την ΑΕΚ, τον Πανηλειακό, τον Ηρακλή Ψαχνών, τον Πιερικό και τη Ζάκυνθο.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής δήλωσε τα εξής: «Θέλω καταρχάς να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν. Υπόσχομαι πως θα δουλέψουμε πάρα πολύ μέσα στο γήπεδο, ελπίζοντας να βάλουμε το λιθαράκι μας, ώστε να πάμε τον Παναιγιάλειο στη θέση που του αρμόζει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook