Ξανά-ψήφισαν και στα Χανιά για την Κεντροαριστερά | Υψηλή συμμετοχή και τη δεύτερη Κυριακή | Photos

ξανά-ψήφισαν-και-στα-χανιά-για-την-κεντ-614582

Αθρόα η προσέλευση στις κάλπες ανάδειξης της ηγεσίας του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και την δεύτερη Κυριακή στα Χανιά.

Τα ποσοστά συμμετοχής αυτή την ώρα έχουν ξεπεράσει το 75% συμμετοχής σε σχέση με τον πρώτο γύρο, ενώ αναμένεται να «πλησιάσουν» τα ποσοστά της προηγούμενης Κυριακής, με τους ψηφοφόρους να επιλέγουν ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον Νίκο Ανδρουλάκη για πρόεδρο του νέου φορέα.Δικαίωμα ψήφου είχαν όσοι ψήφισαν στον α’ γύρο, με τη διαδικασία να είναι απλούστερη καθώς οι ψηφίσαντες δεν συμπληρώνουν αίτηση, δεν καταβάλουν το αντίτιμο των 3 ευρώ και έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν σε διαφορετική κάλπη από ότι είχαν ψηφίσει την πρώτη Κυριακή.

Στο Δημαρχείο Χανίων και την Περιφερειακή Ενότητα, η προσέλευση χαρακτηρίστηκε άκρως ικανοποιητική με παλιά στελέχη και φίλους της δημοκρατικής παράταξης να βρίσκονται διαρκώς στους χώρους της ψηφοφορίας.

Παρόμοια εικόνα και στο πρώην Δημαρχείο Σούδας, όπου η συμμετοχή κινήθηκε σε ελαφρώς μειωμένα επίπεδα, συγκριτικά με αυτά του πρώτου γύρου.

Οι κάλπες κλείνουν στις 20:00, ενώ τα πρώτα αποτελέσματα θα αρχίσουν να ανακοινώνονται από τις 21:30 και μετά.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook