Ξανά «στο σκαμνί» ο 26χρονος που αθωώθηκε για το φρικτό τροχαίο στην Εθνική οδό Χανίων-Ηρακλείου

ξανά-στο-σκαμνί-ο-26χρονος-που-αθωώθηκ-710777

Έφεση κατά της απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Ηρακλείου, με την οποία αθωώθηκε, λόγω αμφιβολιών ένας 26χρονος που κατηγορούνταν για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια, άσκησε – σύμφωνα με πληροφορίες ο εισαγγελέας Ηρακλείου.

Ο Εισαγγελέας ζητά να επεναξεταστούν τα αποδεικτικά στοιχεία και να εκδικαστεί η υπόθεση από μηδενική βάση σύμφωνα με το cretalive.gr

Πρόκειται για το τροχαίο που έγινε πριν από τέσσερα χρόνια στην εθνική οδό στο ύψος του Φόδελε με ένα ζευγάρι 40χρονων Χανιωτών να χάνει τη ζωή του μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρη του, όταν το ΙΧ που επέβαινε η τριμελής οικογένεια συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ένας – 22χρονος τότε- φοιτητής.

Ο 26χρονος σήμερα οδηγός του άλλου οχήματος, μετά την εισαγγελική έφεση, αναμένεται να καθίσει εκ νέου στο εδώλιο.

ΕΔΩ: Ξεκληρίστηκε οικογένεια Χανιωτών | Νεκροί οι γονείς, ελαφρά το παιδί | Photos

kokotsaki_mpourmpakis

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Μπουρμπάκη 43 ετών και την σύζυγό του Φωτεινή Κοκοτσάκη 40 ετών.

fodele1

Ήταν Οκτώβρης του 2014 όταν το ζευγάρι των 40χρονων κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο τους από τα Χανιά προς το Ηράκλειο ενώ στο πίσω κάθισμα βρισκόταν το 12χρονο κοριτσάκι τους. Στο ύψος του Φόδελε το ΙΧ που επέβαινε η τριμελής οικογένεια συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ένας – 22χρονος τότε- φοιτητής με αποτέλεσμα οι γονείς του 12χρονου κοριτσιού να χάσουν τη ζωή τους ακαριαία και το παιδί να εγκλωβιστεί στα συντρίμμια του ΙΧ.

Στο εδώλιο του δικαστηρίου κάθισε ο 26χρονος σήμερα οδηγός του άλλου οχήματος κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια κατά συρροή και σωματική βλάβη από αμέλεια, ο οποίος και αθωώθηκε.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook