Ξέφραγο αμπέλι | Πρόβες για το τρομοκρατικό χτύπημα και παράνομα επισκεπτήρια στις φυλακές

ξέφραγο-αμπέλι-πρόβες-για-το-τρομοκρα-199869

xirosΑπίστευτες λεπτομέρειες έρχονται στο φως μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού. Όλα δείχνουν ότι οι τρομοκράτες ετοίμαζαν χτύπημα για να απελευθερώσουν φυλακισμένους συντρόφους τους στον Κορυδαλλό κάτω από τη μύτη φυλάκων και αστυνομικών, χωρίς κανείς να δώσει σημασία

Κινητικότητα υπάρχει από το πρωί στο χώρο του δεύτερου κρησφύγετου που εντοπίστηκε μετά τη σύλληψη του Χριστόδουλου Ξηρού έξω από το Λουτράκι. Γερανοί της αστυνομίας παρέλαβαν για να μεταφέρουν στα εργαστήρια προς εξέταση τα δύο κλεμμένα οχήματα που εντοπίστηκαν.

Παράλληλα συνεχίζεται η έρευνα στο χώρο για να εντοπιστούν πιθανά ίχνη dna και αποτυπώματα των δραστών ώστε να δέσουν οι κατηγορίες εναντίον προσώπων.

loytraki_533_355Ωστόσο αν και είναι ήδη γνωστά στην αστυνομία τόσο τα στοιχεία της 22χρονης Αγγελικής, της κοπέλας που για μήνες εμφανιζόταν στο πλάι του Χριστόδουλου Ξηρού, όσο και του άνδρα που φέρεται να είναι στον κεντρικό πυρήνα των τρομοκρατών σε ό,τι αφορά στις επιχειρήσεις οι αντιτρομοκρατική, παρά τις έρευνες δεν έχει καταφέρει να τους εντοπίσει.

Αντιθέτως έρχονται στο φως ανησυχητικά στοιχεία για τη δράση των τρομοκρατών κάτω από τη μύτη αστυνομικών και φρουρών των φυλακών λίγο πριν το σχεδιαζόμενο χτύπημα στον Κορυδαλλό.

xiros2Όπως αποδεικνύεται τώρα οι τρομοκράτες είχαν κάνει ως και πρόβες για το χτύπημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν στοιχεία από τις κάμερες που εποπτεύουν τους χώρους πέριξ των φυλακών ότι ύποπτα αυτοκίνητα πραγματοποιούσαν ολιγόωρη στάση έξω από την πρώτη πτέρυγα όπου θα γινόταν το χτύπημα. Κινήσεις που δείχνουν ότι οι τρομοκράτες έκαναν κατόπτευση του χώρου και πιθανότατα πρόβες για το χτύπημα.

xiros4Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Η Αγγελική, ο κοπέλα που ήταν στο πλευρό του Χ. Ξηρού σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT, έχει καταγραφεί από κάμερες των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ επισκέπτονταν ηγετικό στέλεχος των Πυρήνων της Φωτιάς στο συγκεκριμένο σωφρονιστικό ίδρυμα και μάλιστα χωρίς να έχουν συγγενική σχέση.

Με δεδομένο πλέον ότι υπήρχε σχέδιο απόδρασης φαίνεται πως κάποιοι ουσιαστικά επέτρεψαν τη συνεννόηση των φυλακισμένων με τους εκτός φυλακής τρομοκράτες.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook