Ξέρουν τα «λαμόγια» που εξαπατούσαν ηλικιωμένους Χανιώτες

ξέρουν-τα-λαμόγια-που-εξαπατούσαν-η-123037

ilikiomenosΕξιχνιάστηκαν, χθες από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων, τέσσερις διαφορετικές υποθέσεις εξαπάτησης σε βάρος ισάριθμων ημεδαπών γυναικών, ηλικίας 68, 86, 76 και 52 ετών.

Από τη διενεργηθείσα προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Χανίων προέκυψε ότι τα εν λόγω αδικήματα διαπράχθηκαν από τρείς ημεδαπούς (28χρονος, 21χρονη και 41χρονη).

Ειδικότερα, οι δράστες από κοινού και κατ΄ εξακολούθηση, από το Μάρτιο 2014 είχαν προβεί στην απάτη της  68χρονης, 86χρονης, 76χρονης και 52χρονης, με την ίδια μεθοδολογία και με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος, προσποιούμενοι ότι συνδέονται με φιλικούς δεσμούς με οικία πρόσωπα των προαναφερομένων τεσσάρων γυναικών, της έπειθαν για υποτιθέμενες χρηματικές διαφορές που είχαν με τα πρόσωπα αυτά, με αποτέλεσμα να τους αποσπάσουν, χρήματα και κοσμήματα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία των τριών δραστών.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Χανίων, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο της συμμετοχή τους και σε άλλες ομοειδείς πράξεις, σε επίπεδο περιφέρειας Κρήτης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook