Ξάφρισε τα λεφτά και τα κοσμήματα από το σπίτι της πεθεράς του και μετά το έκαψε!

ξάφρισε-τα-λεφτά-και-τα-κοσμήματα-από-τ-303389

Ο δράστης μπήκε στο σπίτι της πεθεράς του και έκλεψε 1.400 ευρώ και στη συνέχεια ανακάτεψε το χώρο και έσπασε ένα τζάμι, για να φανεί σαν διάρρηξη – Τη δεύτερη φορά άρπαξε 1.200 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ -Τον έκαψε» η κατάθεση σε τραπεζικό του λογαριασμό 2.600 ευρώ, που ήταν η «λεία» του από τις δύο κλοπές

Έναν 35χρονο, ο οποίος αφού έκλεψε δύο φορές το σπίτι της πεθεράς του, του έβαλε φωτιά και το έκαψε ολοσχερώς για να σβήσει τα ίχνη του συνέλαβαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών.

Κάπως έτσι η άτυχη γυναίκα εκτός από τα χρήματα που είχε και έκαναν «φτερά» έμεινε και χωρίς σπίτι.

Ο δράστης και γαμπρός της είναι άνεργος, μένει στο Βόλο με τη γυναίκα του και όπως διαπιστώθηκε πήγαινε στην Αργαλαστή για να κλέψει την πεθερά του.

Ο 35χρονος μπήκε στο σπίτι της πεθεράς του αρχικά το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η 60χρονη γυναίκα έλειπε σε εκδρομή και έκλεψε χρηματικό ποσό 1.400 ευρώ. Επειδή προφανώς δεν γνώριζε που είχε κρυμμένα τα χρήματα η πεθερά του ανακάτεψε το χώρο και έσπασε ένα τζάμι, για να φανεί σαν διάρρηξη.

Χθες τα ξημερώματα ο δράστης πήγε ξανά στην Αργαλαστή και έκλεψε από το σπίτι της πεθεράς του χρηματικό ποσό 1.200 ευρώ, καθώς και κοσμήματα αξίας 1.000 ευρώ. Στη συνέχεια κατέθεσε σε τραπεζικό του λογαριασμό 2.600 ευρώ, που ήταν η «λεία» του από τις δύο κλοπές.

Στις 19.00 χθες το απόγευμα, ο 35χρονος, για να σβήσει τα στοιχεία από τις δύο κλοπές, έβαλε φωτιά στο σπίτι της πεθεράς του, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς και η άτυχη γυναίκα να μείνει στο δρόμο.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών τον οδήγησαν σε αστυνομικό τμήμα και αφού βρήκαν το τραπεζικό του βιβλιάριο, αναγκάστηκε να παραδεχτεί τα όσα έκανε.

Πηγή: magnesianews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook