Ν.Ο.Χ.-Ν.Ο.Ρ. για μια θέση στη τελική φάση Νέων/Γυναικών

ν-ο-χ-ν-ο-ρ-για-μια-θέση-στη-τελική-φάση-νέ-218984

TEXNIKIΣτο παιχνίδι ανάμεσα στον Ναυτικό Ομιλο Χανίων και τον Ναυτικό Ομιλο Ρεθύμνου που θα πραγματοποιηθεί στις 7.30 το απόγευμα την Παρασκευή στο κολυμβητήριο Χανίων αναμένεται να κριθεί ποια από τις δύο ομάδες θα προκριθεί στην τελική φάση του πρωταθλήματος πόλο Νέων/Γυναικών το τριήμερο 17-19 Απριλίου.

Η ομάδα του Τάσου Παραδά είναι το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, θέτοντας ως στόχο το καλύτερο δυνατό. Σε αυτή την προκριματική φάση ήταν να λάβει μέρος και ο Ναυτικός Ομιλος Αγίου Νικολάου αλλά απέσυρε τη συμμετοχή του.

Αναλυτικά στη διάθεση του προπονητή του Ναυτικού Ομίλου Χανίων βρίσκονται οι: Κατσουλάκη, Κουπάνη, Μαραγκουδάκη, Μαρκάκη, Μητράκη, Μπατσάκη, Μπεμπλιδάκη, Μπιτσάκη, Νεονάκη και Παυλοπούλου.

 Στο χειμερινό συγχρονισμένης κολύμβησης οι Κορασίδες Β’

Στο πανελλήνιο χειμερινό πρωτάθλημα συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων Β’ (11, 12 ετών) θα συμμετάσχει ο Ναυτικός Ομιλος Χανίων το σαββατοκύριακο 28 Φεβρουαρίου και 1 Μαρτίου.

POLOΣυνολικά, 10 κορίτσια θα διαγωνιστούν στα αγωνίσματα του Ομαδικού, του Ντουέτου και των Φιγούρων, διεκδικώντας διακρίσεις. Η προετοιμασία που έχει υπάρξει από το ξεκίνημα της σεζόν από τις προπονήτριες Κωνσταντίνα Μηλιάδη και Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα ήταν πολύ σκληρή και στόχος είναι να υπάρξουν επιτυχίες.

Σημειώνεται ότι ο Ναυτικός Ομιλος τα τελευταία χρόνια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα κορυφαία σωματεία της χώρας έχοντας καταφέρει σπουδαία επιτεύγματα σε όλες τις ηλικιακές κατηγορίες.

Αναλυτικά τα κορίτσια που θα συμμετάσχουν, είναι τα εξής: Αλατζά, Βομβολάκη, Δουλαβέρη, Κρασάκη, Κρομμυδάκη, Λουράκη, Σκυλουράκη, Τζιτζικαλάκη, Τζουβαδάκη και Χατζησωτηράκη.

Οι αγώνες θα φιλοξενηθούν στο κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης.

 Ημερίδα στο Ηράκλειο για την Τεχνική Κολύμβηση

Την ευκαιρία να αγωνιστούν στην διαστάσεων 50 μέτρων, πισίνα του κολυμβητηρίου Ηρακλείου για πρώτη φορά μετά το καλοκαιρινό πρωτάθλημα θα έχουν οι αθλητές Τεχνικής Κολύμβησης του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο της Ημερίδας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου.

Πρόκειται για την πιο καθοριστική πρόβα ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο χειμερινό πρωτάθλημα που είναι προγραμματισμένο για το σαββατοκύριακο 14 και 15 Μαρτίου στην Αττική.

Στην Ημερίδα που είναι η πρώτη για φέτος που γίνεται εκτός Χανίων συνολικά 25 αθλητές και 26 αθλήτριες του Ν.Ο. Χανίων αναμένεται να επιβεβαιώσουν την αγωνιστική τους κατάσταση, με τον προπονητή τους Ηλία Καλαμαρίδη να βγάζει χρήσιμα συμπεράσματα.

Αναλυτικά οι συμμετοχές για τον Ναυτικό Ομιλο έχουν ως εξής:

ΑΓΟΡΙΑ: Ανδρεάδης, Βασιλαντωνάκης, Κελαϊδής, Κοκολάκης, Κούτρης, Λεδάκης, Λουράκης, Μανώλης, Μπόμπος, Μποφίλης, Ξηρουχάκης, Παπαγιαννάκης, Παπαδόπουλος Θεόδωρος, Παπαδόπουλος Χαράλαμπος, Παπασταματάκης, Πατεράκης, Πιταροκοίλης, Ρινακάκης, Σαλεβουράκης, Σπανουδάκης, Τρουλλινός, Χίνος Ιάσων, Χίνος Παντελής, Φραδελάκης, Ψαρομήλιγκας.

ΚΟΡΙΤΣΙΑ: Ανδρέαδη, Βαρβέρη, Βαρδαλάκη, Βαρουξάκη, Βερυκάκη, Γρηγοράκη, Καλαμαρίδη, Καλογεροπούλου, Κατερινάκη, Κοντοπούλου, Κρητικάκη, Λεδάκη, Μουζουράκη, Λαμπαρδάκη Μαρία, Λαμπαρδάκη Ροζάννα, Μπασιά, Παπαγωργίου, Πατεράκη, Πισσαδάκη, Ριτζάκη, Σπανουδάκη, Σπυριδάκη, Φραδελάκη, Άννα-Μαρία, Φραδελάκη Ειρήνη, Φωκά, Ψαρουδάκη.

zarpa.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ετικέτες
Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook